fbpx

Prezentációs tréningek Y generációs szenvedéllyel

Imact - Y generációs tréningek

Y GENERÁCIÓS TRÉNINGEK

Fejlődni vágyóknak és a változással haladóknak

Pályakezdőként mi magunk is tapasztaltuk, hogy ahhoz, hogy sikeresek legyünk munkahelyünkön és karrierünkben, számos olyan készségre van szükség, melyek nem részei a felsőoktatási programoknak. Mi ezt a hiányt hidaljuk át.

Célunk, hogy minél többen legyenek azok, akik tiszta, egyértelmű üzenetekkel kommunikálnak, úgy hogy közben önazonosak maradnak és jól érezik magukat ezekben a helyzetekben. Így tudnak majd az átadott üzenetek is pozitív hatással lenni a környezetükre így tudunk változást elindítani.

Összetett kommunikációs tréningmegoldásainkkal képessé tesszük az egyéneket, csapatokat és szervezeteket, hogy túllépjenek saját határaikon, növeljék munkájuk hatékonyságát és eredményesebbek legyenek.

Mindezt új generációs szemléletmódunkra és nemzetközi tapasztalatunkra alapozott képzési módszereink teszik lehetővé.

TAPASZTALATUNK

Trénereink több év tapasztalattal rendelkeznek mind az üzleti, mind a non-profit szférában. Változatos szakmai hátterünk nagyban hozzásegít minket, hogy célcsoportunkkal könnyebben megtaláljuk a közös hangot, és számukra könnyen befogadható programot hozzunk létre.

Rendszerszintű szemléletmódunk lehetővé teszi, hogy tréningjeinket az egyedi vállalati szükségletekre szabjuk, és mérhető, hosszú távú hatást érjünk el egyének és csapatok szintjén.

KÉPZÉSEINK

PREZENTÁCIÓS KÉSZSÉGFEJLESZTÉS

A prezentáció fő funkciójának legtöbben az információ átadást tartják. Valójában sokkal több lehetőség rejlik benne. Ez az egyik legerősebb eszközünk arra, hogy üzenetet adjunk át, változást indítsunk el. Csapatunkkal a meggyőző és hiteles prezentáláshoz kínálunk különböző fejlesztő képzéseket.

EGYÉNI PREZENTÁCIÓS FELKÉSZÍTÉS

Az egyéni prezentációs felkészítés során csak a te üzeneteddel foglalkozunk és kérdésekkel segítünk felszínre hozni az értékes információt, történetet, a koherens struktúrát. Mindezt azért, hogy te legyél a legemlékeztesebb a konferencián, hogy nyélbe üss egy új üzletet a sales megbeszélésen vagy hogy motiváló legyen a kollégáidnak tartott évértékelő.

elegant_icon

SZERETNE VELÜNK DOLGOZNI?