Tréningek és coachingok, hogy magabiztos és hiteles előadóvá válj!

Szijártó Adrienn

ELŐADNI ÉLMÉNY ÉS LEHETŐSÉG

Inspiráló előadók és minőségi előadások - Ez a küldetésünk!

Köszöntelek az oldalunkon!

Szijártó Adrienn vagyok, az Impact alapítója és prezentációs szakértője.

Az Impact csapat tagjait összeköti a TED konferenciák, a történetmesélés, a retorika és prezentáció tudománya iránti rajongás. Mindannyian felismertük és megszerettük az előadói helyzetekben rejlő lehetőséget, és ezt szeretnénk másoknak is továbbadni.

Célunk, hogy minél többen legyenek azok, akik magabiztos előadóként inspirálják és vezetik környezetüket.

Hiszünk abban, hogy a gondos felkészülés és az előadástechnikai készség fejlesztése meghozza azt az eredményt, hogy az üzenetek révbe érnek, az előadó ötletei megvalósulnak, és végre egyre többen lesznek azok, akik minőségi előadást tartanak, és örömmel állnak ki előadni. 

Együtt dolgozunk vezetőkkel, startupperekkel, vállalkozókkal, diákokkal. Összetett és kreatív megoldásainkkal, coaching alapú szemléletmódunk által képessé tesszük az egyéneket, csapatokat és szervezeteket, hogy üzeneteik és saját előadói stílusuk megtalálása által növeljék munkájuk hatékonyságát, és eredményesebbek legyenek.

Ismerd meg a munkánkat szolgáltatásaink és videós tartalmaink, valamint blogunk és közösségi platformjaink által, és lépj velünk kapcsolatba! 

TAPASZTALATUNK

Trénereink több év tapasztalattal rendelkeznek mind az üzleti, mind a non-profit szférában, valamint a TEDx konferenciák világában. Változatos szakmai hátterünk nagyban hozzásegít minket, hogy a célcsoportunkkal megtaláljuk a közös hangot, és számukra könnyen befogadható programot hozzunk létre.

Rendszerszintű szemléletmódunk lehetővé teszi, hogy tréningjeinket az egyedi vállalati szükségletekre szabjuk, és mérhető, hosszú távú hatást érjünk el egyének és csapatok szintjén.

191207-BusImpactTraining-Situations-22-LR

KÉPZÉSEINK

CÉGEKNEK & CSAPATOKNAK

EGYÉNI FELKÉSZÍTÉSEK NEKED

elegant_icon

SZERETNÉL VELÜNK FEJLŐDNI?