fbpx

Adj elő profin online is! – ebook

Kapcsolódj: Adj elő profin online is!

Válj profi, magabiztos, igényes előadóvá az online térben is!

Az ebookban válaszokat adunk a következő kérdéseidre:


Hogyan fogok profinak látszani otthonról, webkamerán?
Mit tegyek, hogy magabiztos és emberi legyen a hangom a mikrofonon és headseten keresztül is? 
Miként tartsam fenn a figyelmet a kamerán keresztül?
Milyen diasort tervezzek az online előadásomhoz?

Hogyan legyen meggyőző az üzenetem? 

Kapcsolódj ebook új címmel

KATTINTS A KÉPRE, ÉS OLVASS BELE!

Az egyetlen hazai előadástechnikai könyv, ami megoldást kínál az online helyzetekre is.

Gyakorlati tippek, példák és inspiráló történetek több mint 90 oldalon

A praktikus ebook forma lehetővé teszi, hogy bárhol bármikor elérhesd. 

Az Impact Presentation öt szakértője segít abban, hogy online is magabiztos és hiteles előadó légy!

Találd meg a saját előadói stílusod, legyen élmény a prezentálás, kapcsolódj össze a közönségeddel!

Izgalmas és sokszínű témák

Győzd meg a közönséged!

A jó prezentáció az erős üzenetnél kezdődik.

Így mutasd a legjobb arcod

Hozd ki a legjobbat a környezetedből és a technikai lehetőségeidből.

Tudatosítsd a mozdulataid

Adj lendületet a beszédednek a gesztusaiddal és a mimikáddal.

Szóljon magabiztosan a hangod

Ismerd meg a hangképzés, légzés, artikuláció legfontosabb praktikáit.

Tedd személyessé az előadásod

Építs bizalmat, és inspirálj történetekkel.

Mondj többet képekkel

Tervezz hatásos diasort, és használd jól és meggyőzően.

6

AJÁNDÉK MUNKAFÜZET


Tegyél a fejlődésedért!

Szeretnénk, hogy a könyvben megszerzett tudást minél könnyebben és egyszerűbben átültethesd a gyakorlatba. Ezt a célt szolgálja a munkafüzet. 

Kinyomtathatod magadnak a gyakorlatokat és összeállítottunk egy olyan kérdéssort is, amely segít tudatosítani, miben érdemes fejlődni, és az instrukciók segítségével kidolgozhatod a saját fejlődési tervedet.

 

A SZERZŐK

Képkivágás

Szijártó Adrienn

Alapító & TEDxYOUTH felkészítő
XRY9A5140

Egerszegi Anna

Voice coach
Dóri

Kocsis Dóra

Prezentációs tréner
Kata4

Stumpf Kata

Televíziós szerkesztő és riporter
Réka

Végi Réka

Prezentáció designer

AKIK MÁR KAPCSOLÓDTAK

Nagyon sokat foglalkoztam már a témával, képeztem magam, elvileg profi előadó vagyok én is. Ebben a könyvben találtam meg először azt a fajta iszonyatosan tömör, átgondoltan strukturált kézikönyvet, amit minden fontos előadásom előtt át fogok futni. Bár online előadásra íródott, a tanácsok mindegyike értelmezhető offline-ban is, nincs olyan pontja az előadói készségek fejlesztésének, ami kimaradt volna belőle. Kötelező olvasmány, újra és újra, gratulálok hozzá!

Nagy-Józsa-Dorottya_730_730
NAGY-JÓZSA DOROTTYA Y2Y Hungary Kft. alapítója és ügyvezetője, coach Y2Y Hungary Kft.

Szenzációs ez az anyag, mindenkinek kötelezően ajánlom, aki online szeretne előadni! Az ebookból teljes mértékben visszaköszön az Impact lányok lelkesedése, szakértelme, profizmusa és kedves hangneme. Eszméletlenül hasznos, érthető és könnyen feldolgozható anyag lett, öröm forgatni. Ráadásul nem csak tömérdek azonnal alkalmazható tippet kapunk belőle, hanem rengeteg inspirációt is. A sorokat olvasva elhittem, hogy én is könnyen lehetek magabiztos előadó. Az Impact csapatán biztosan nem fog múlni! 🙂

Berkes Niki
BERKES-BOGNÁR NIKOLETT social media tanácsadó, Socialight alapítója SOCIALIGHT

Ez a könyv nagyszerű segítséget nyújt azoknak, akik jobb előadóvá szeretnének válni akár személyesen akár az online térben. Jó ötlet volt az, hogy a fejezetek egyben a csapat bemutatását is magában hordozzák. Szuperek az extra dolgok benne, gondolok itt a tippekre, videóra, cikkekre. Nem sok - nem kevés, megtalálták az arany középutat.

SzLaci
SZOBONYA LÁSZLÓ STRATÉGIAI OSZTÁLYVEZETŐ GROUPAMA BIZTOSÍTÓ ZRT.

Gyakran keresnek fel azért, hogy meséljek a pozíciómról és nem változott ez a koronavírus alatt sem. Mióta elvégeztem az Impact Training prezentáció technika képzését, sokkal magabiztosabban és tudatosabban készülök az előadásaimra, viszont amikor első online prezentációmat kellett megtartanom ismét zavarba jöttem. Hova nézzek, hogyan állítsam be a kamerát? Ismét új kihívások elé kerültem és visszatért az a bizonytalanság, aminek a tréningnek hála már búcsút mondhattam az offline szereplések esetében. Szerencsére Adri és az Impact csapat olyan mentőövvel készült el, amiben választ találhatunk az összes kérdésünkre, hiszen a könyv a teljesség igényével járja körbe a témát és a benne megosztott tanácsok ismét gyakorlatiasak, azonnal használhatóak, konkrétak és kézzel foghatóak. Ezt szerettem a prezentáció-technika képzésben és ezt szeretem ebben a könyvben is, hiszen tudom, hogy most is egy olyan eszköztárat kaptam, amit folyamatosan használni fogok a felkészülések során 🙂 

Tilesch Anna
TILESCH ANNA mood manager Ingatlan.com

Meglepő volt, hogy mennyi részterületet érint a fény beállításától a légzéstechnikán át a design ötletekig. Tetszenek a színek, a sok kép és magyarázat. Összességében tartalmilag és szerkezetileg tökéletes.

FILEP SZILVIA alapító & üzletfejlesztési vezető FREELANCERBLOG

HANGBEMELEGÍTŐ GYAKORLAT


Szóljon magabiztosan a hangod az első pillanattól!

Talán veled is előfordult már, hogy egy prezentáció előtt egész nap meg sem szólaltál, így amikor elkezdtél beszélni, hosszú percekig bizonytalan volt a hangod, elakadt a nyelved. Ha belegondolsz, hogy több száz izom vesz részt a hangadásban, így a bemelegítés nagyon jól jön – ugyanúgy, mint sportolás előtt.

Egy párperces hangbemelegítő gyakorlatot állított össze Egerszegi Anna, amelyet a Kapcsolódj: Adj elő profin online is! ebookkal együtt kedvezményesen tudsz megvásárolni. A gyakorlat sokat segít, hogy az első pillanattól magabiztosan, érthetően tudj megszólalni a kommunikációs helyzetekben.

ebook széles borítok

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Tudj meg többet, miért érdemes megszerezned a Kapcsolódj: Adj elő profin online is! ebookot.

 

  • Először az online kihívásokról: Az első hazai szakkönyv, amely kifejezetten az online prezentációkhoz nyújt segítséget.
  • Átfogó megoldások: Komplex segítséget adunk mind a tartalom, mind a nonverbális kommunikáció, mind a design alakításához, hogy minden téren magabiztos lehess!
  • Profi szakértők: 5 szakértő osztja meg veled tapasztalatait, és készít fel hogy emlékezetes és inspiráló előadásokat tarts.
  • Irányt mutatunk: Nem a bölcsek kövét adjuk át, nem mondjuk meg, hogy melyik az a kéztartás, ami tuti sikert hoz. Helyette nagyon sok ötletet és tippet kapsz, hogy aztán a személyiségedhez passzoló technikákkal önazonos és hiteles előadó légy.
  • Fókuszban a közönség: Minden technika és minden gondolatunk azt a célt szolgálja, hogy a prezentációk révén összekapcsolódj a közönségeddel. Az igazán jó előadó empatikus és alázatos és a közönséget helyezi a középpontba.
  • Fenntartható fejlődés: Olyan kihívásokat és feladatokat adunk, amelyekkel elindulhatsz a fejlődés útján, újra és újra segítenek felismerni, miben kell még formálódnod. 
  • Legyen élmény a prezentálás: A legfontosabb küldetésünk, hogy felfedezhesd, milyen jó élmény az, amikor megtalálod az üzeneted, és egy előadás után az az első gondolatod: “Ez klassz volt, mindent elmondtam, amit szerettem volna.”
  • Felkészült leszel, és profin helytállsz majd az online térben is. 

 

Az Impact Presentation több szakértője dolgozott azon, hogy praktikus tanácsokkal segítsünk téged, és olyan információkat és példákat osszunk meg, amiket máshol így összegyűjtve nem találsz meg. Szívünk, lelkünk, szaktudásunk beleadtuk, hogy szeresd a könyvet, élmény legyen az olvasás, és izgalmas felfedezés a fejlődés.

Kattints a megrendelés gombra, töltsd ki az űrlapot az adataiddal, és fizess kényelmesen a bankkártyáddal az OTP Simple rendszerén keresztül! Ezután csak annyi a dolgod, hogy megnyisd az e-mail fiókod, és a leveledben ráklikkelj az e-bookra, és elindulj velünk egy izgalmas úton! 🙂 

Írj nekünk, és mi megkeresünk. Mesélünk még a könyvről, beszélgetünk arról, hogy milyen kihívásaid vannak, arra a könyv milyen válaszokkal és ötletekkel tud segíteni téged. Utána meglátod, szükséged van-e a könyvre vagy sem.

Ha úgy érzed, hogy nem segít a könyv abban, hogy jobb előadóvá válj, kérlek, írd meg nekünk! Abban az esetben, ha nem vagy elégedett a könyvvel, visszafizetjük a könyv árát.

Az is fontos célunk, hogy mindig megosszuk veled az aktualitásokat, legújabb információkat, érdekességeket, illetve a visszajelzéseik alapján alakítsuk, bővítsük a kiadványt, éppen ezért, ha egyszer megvásároltad a Kapcsolódj! e-bookot, akkor automatikusan tiéd lesz mindig a legfrissebb verzió, erről e-mailben értesítünk majd. 

Közösségben fejlődni: Prezentációs és előadástechnika nyílt tréning


Jelentkezz kiscsoportos, négyalkalmas képzésünkre! Képzésünk résztvevői számára a Kapcsolódj szakkönyv AJÁNDÉK.

Szeretnél közösségben fejlődni, és kipróbálni magad prezentációs helyzetekben? Szeretnéd, hogy a prezentációd megerősítse és támogassa a munkádat? Szeretnéd a lehető legmeggyőzőbben átadni az üzeneted konferenciákon, munkahelyi beszámolókon vagy startup versenyeken?

Ha igen, akkor itt a helyed átfogó prezentációs képzésünkön. Könnyed hangulat, inspiráló közösség, izgalmas kihívások, szemléletformáló gondolatok és támogató szakértők várnak, hogy megtaláld a saját előadói hangod és stílusod!

"Kísérletezni kaland, előadni élmény."

Kattints, és tudj meg többet tréningünkről. 

Impact Training