fbpx

Médiamegjelenéseink

Nők az úton podcast - Mit árul el rólunk a hangunk?


Interjú Egerszegi Annával

"Milyen hatást vált ki a hangunk másokból? Hogyan tudunk pozitív hatást kiváltani, és mi az, ami negatívan hat? Miért fontos szépen artikulálni? Hogyan lehet megedzeni a nyelv izmait? Mire érdemes figyelni az online kommunikációban a hangunk, beszédünk szempontjából? Erről a témáról fogunk beszélgetni a logopédus, voicecoach Egerszegi Annával."

1611053143867

Nők lapja - Hangunkban az üzenet


Egerszegi Anna vendégcikke

"Néha elég csak megszólalnunk ahhoz, hogy eláruljuk, kik vagyunk, mit érzünk, mire gondolunk és mit szeretnénk valójában. Gyakran nem is a szó a döntő, hanem az, hogy hogyan és milyen hangszínnel, hangsúllyal beszélünk. De mit üzen a hangunk?"

hang-1024×768

Telekom Hello Biznisz - Így mutasd a legjobb arcod!


Stumpf Kata vendégcikke online kihívásokra

"Az elmúlt félévben óriásit nőtt az online videós tartalmak, megbeszélések és előadások száma. A Facebookot ellepték az otthonról készített interjúk, a “zoom meetingem lesz” egy új fogalommá vált, a pék pedig a kovászkészítés folyamatát közvetítette élőben heteken át. Legtöbben belekényszerültünk az online világba, sokunknak elege is lett belőle, de ami biztos: ez a forma nem fog eltűnni. Az otthoni videós tartalomgyártás pedig lassan minden szakmában megjelenik. Az igényes és meggyőző megjelenés elengedhetetlen, hogy felvegyük a versenyt."

Katahellobiznisz

Telekom Hello Biznisz - 8 tipp, hogy a legtöbbet hozd ki az online megbeszéléseidből!


Szijártó Adrienn vendégcikke online kihívásokra

"Így legyél önmagad egy online ügyféltalálkozón! A repülőgépen a légiutaskísérők a felszállás előtti percekben mindig megmutatják, mit tegyél vészhelyzet esetén. Az egyik főszabály, hogy az oxigénmaszkot először mindig te vedd fel, és utána segíts másoknak. Ez igaz az online jelenlétre is. Ha már itt kell helytállni és bizonyítani nap mint nap, akkor mindenekelőtt te válj magabiztossá az online tér sajátosságaival, hogy utána másokat is határozottan és meggyőzően vezess. A következő egyszerű praktikák ebben segítenek."

AdriHb2

Nők az úton podcast - Mit tanulhatunk a Ted-előadók eszköztárából?


Interjú Szijártó Adriennel

"A kutatások szerint az egyik legnagyobb félelmet a nyilvános szereplés váltja ki az emberekből. De vajon hogyan győzhetjük le a lámpalázat, és válhatunk önazonossá a színpadon? Megtanulható ez egyáltalán?"

Milyen problémákkal és elakadásokkal találkozunk?
Hogyan tűnhetünk ki a tömegből? 
Mitől lesz valaki jó előadó? 
Mik a legnagyobb előadói kihívások most az online térben?
Mi a prezentáció valódi célja?

1610011596570

Telekom Hello Biznisz - 5 kérdés, amire minden befektető választ vár


Szijártó Adrienn vendégcikke startuppereknek

"Van egy ötleted. Hiszel benne. Lelkes vagy. Sok energiát beletettél. Most már csak meg kell győznöd másokat arról, hogy miért érdemes befektetni az ötletedbe. Ez sokszor igazi kihívás. Néha a tudás vagy épp a lelkesedés ragadja el annyira a beszédet tartó (pitchelő) egyént, hogy elveszik a részletekben, és elmarad a leglényegesebb rész: a befektetővel való összekapcsolódás, így a második találkozó lehetősége."

AdriHb3

Telekom Hello Biznisz - 10+1 tipp, hogyan lépj a Cápák elé, hogy ráharapjanak a vállalkozásodra


Kocsid Dóra vendégcikke startuppereknek

"Életed egyik legfontosabb prezentációjára készülsz, amitől megváltozhat az életed. Itt a nagy esély, kiállsz egy befektető elé. Óriási a nyomás, hiszen azt szeretnéd, ha tökéletesen sikerülne, ha tudnád a kulcsát annak, mivel nyerheted el a befektető bizalmát, és érheted el, hogy a te üzletedbe, ötletedbe fektessen."

DóriHb4

Alkalmazottból vállalkozó - Interjú


Interjú Szijártó Adriennel

"Prezentációs tréningeket (előadástechnika, storytelling, lámpaláz kezelése, prezentációs design) és speaker coachingokat tartunk cégeknek, szabadúszóknak, vállalkozóknak, hogy magabiztosan képviselhessék az üzleti értékeket, és megszeressék a prezentálást. A prezentációra ugyanis sokan mint kötelező rosszra tekintenek. Mi ezen szeretnénk változtatni. A prezentálás lehet élmény, és érdemes elsajátítani, hogyan tudunk másokat a történeteinkkel és ötleteinkkel cselekvésre ösztönözni."

alkalmazottból2

Az év irodája - Az álomirodádhoz vezető út lépései


Szijártó Adrienn vendégcikke

"Kényelmetlenek a székek, túlzsúfolt az open office tér, kicsi a konyha, levegőtlen a tárgyaló? A kollégákkal ebédszünetekben vagy a társaddal otthon ötleteltek és sziporkázva sorolod a “Mi lenne ha…” javaslatokat? Majd mindezek a négy fal között maradnak? Gondoltál már arra, hogy mi lenne, ha ezeket az ötleteket megosztanád a főnököddel is?"

az év irodája6

y2y - Hogyan altasd el a közönséged 5 lépésben?


Szijártó Adrienn vendégcikke

"Hazai és nemzetközi szinten is számos nagy mestere létezik az álomba ringató előadásoknak. Ők azok az előadók, akik a legmerészebb trükköket alkalmazzák. Képesek a levegőtlen teremnél, vagy éppen az ebéd utáni kajakómánál is intenzívebb álmosító hatást gyakorolni rád. Az ő eszköztárukból mutatok be most 5 biztos módszert."

 

y2y3