fbpx
 • K&H Bank
  K&H Bank
 • Reckitt Benckiser
  Reckitt Benckiser
 • Nestlé prezentációs tréning
  Nestlé
 • Budapest Bank
  Budapest Bank
 • UPC
  UPC Magyarország
 • TEDxYouth@Budapest
  TEDxYouth@Budapest
 • 346dc43f60f3e9801424e523c7196c0e
  UNICEF
 • Lampyon
  Lampyon
 • Balassi Intézet
  Balassi Intézet
 • Nemzeti Ifjúsági Tanács
  National Youth Council
 • ingatlan_color-01
  Ingatlan.com
 • nng2
  NNG Kft.

IMPACT LAB - PREZENTÁCIÓS ÉS ELŐADÁSTECHNIKA NYÍLT TRÉNING

A legjobb hangulatú prezentációs tréning

Hiszünk abban, hogy a jó ötleteket, gondolatokat érdemes terjeszteni. Az Impact Lab több, mint egy tréning: prezentációs laboratórium, kísérleti terep, hosszú távú önfejlesztési folyamat, ahol segítünk a résztvevőknek megtalálni a saját előadói hangjukat, hogy hatással lehessenek másokra.

NESTLÉ - PREZENTÁCIÓS TRÉNING

Számok, sztorik, szlogenek

A prezentációs technika mára az egyik legfontosabb alapkészséggé vált. Egy összeszedett, hatásos előadás meghatározza sikerességünket. Tréningünkön a Nestlé Hungária Kft. munkatársai különböző gyakorlati eszközökkel kísérletezve fejlesztették saját előadói stílusukat, hogy magabiztos és emlékezetes előadóvá váljanak.

TEDxYOUTH@BUDAPEST

Prezentációs felkészítés

Adriennel az első pillanattól tökéletesen megértettük egymást, értékeink és megközelítésünk szinte azonosak voltak. Érzékenyen fordult a TEDxYouth@Budapest előadói felé, és kreatív, játékos módszerekkel  hozta ki belőlük erősségeiket, amelyekre a felkészítés során támaszkodni tudtak. Türelmes és rugalmas volt munkájában, öröm volt vele dolgozni. Szeretnénk viszontlátni a jövőben is.

Szörnyi Krisztina, TEDxYouth@Budapest, HVG
SZÖRNYI KRISZTINA KURÁTOR TEDxYOUTH@BUDAPEST

A TEDxYouth@Budapest felkészítő tréningjén megismerhettük egy előadás elkészítésének a folyamatát, es az egyes lépéseket játékos formában ki is probáltuk.

Pásztor Dávid
PÁSZTOR DÁVID ALAPÍTÓ & ÜGYVEZETŐ UX STUDIO

Ez a prezentációs tréning megmutatta, hogy a prezentálás sokkal több rétű, komplexebb tevékenység, mint az korábban gondoltam. Az izgalmas gyakorlatokból, csoportos feladatokból rengeteget merítettem, és bízom benne, hogy még lesz módunk a jövőben is együtt dolgozni.

TEDxYouth@Budapest Fényes Csongor
FÉNYES CSONGOR ELŐADÓ TEDxYOUTH@BUDAPEST

A UPC GYAKORNOKAINAK KÉPZÉSE

Kreatív problémamegoldás

Tréningünkön a UPC Magyarország gyakornokai olyan szemléletmódot és technikákat sajátítottak el, amelyek friss lendületet adnak az egyéni és csoportos munkafolyamatoknak, a logikára és a kreativitásra egyaránt építve.

KÖZÖS MUNKÁNK AZ UNICEF-FEL

Adománygyűjtők kommunikációs képzése

Kommunikációs tréningjeink során az UNICEF Magyar Bizottságának adománygyűjtői elsajáították, hogyan kommunikálják magabiztosan és hitelesen az UNICEF küldetését, hogy ezáltal másokat is bevonhassanak a gyermekvédelembe.

VÉLEMÉNYEK RÉSZTVEVŐINKTŐL

Gyakorlás teszi a mestert – tartja a mondás, s ez különösen igaz a jó prezentációs készségre. Gyakorlatias feladatok, egy kis elmélet, jó hangulat és felkészült trénerek. Köszönöm a részvételi lehetőséget!

Sepsey Barna, The Pitch Education
SEPSEY BARNA ÜGYVEZETŐ THE PITCH EDUCATION

A prezentációs képzés igazi ereje abban rejlik, hogy Kata és Adri profi segítségével minden résztvevő képes lesz megtalálni a “hangját”, ami igazan magabiztos előadóvá teszi. A magas szintű szakmai felkészültség mellett pedig a közvetlen, barátságos hangulat és a rengeteg nevetés is garantált!

Andavölgyi Vivi3
ANDAVÖLGYI VIVIEN SOCIAL MEDIA RECRUITMENT EXPERT PROFESSION.HU

Alapvetően logikai alapon szoktam az előadásomat felépíteni, és igazi kihívás volt, hogy ez a tréning az érzelmi megnyerés eszközeire helyezte a hangsúlyt. Nem receptet, hanem eszközöket kaptunk, amit volt is lehetőségünk gyakorolni. Jó hangulat, új tudás és sok gyakorlás - ezt kaptam a trénerektől.

Sztaniszláv András
SZTANISZLÁV ANDRÁS VEZETŐ TANÁCSADÓ PERSONAR KOMMUNIKÁCIÓS TANÁCSADÓ KFT.

A tréning során nem csak praktikus tanácsokat, technikai megoldásokat kaptam, hanem ami sokkal fontosabb, azt a fajta egyszerűsített, lényegre törő megközelítését az információ átadásnak, ami rendkívül hasznosnak bizonyul a munkám során.

SZOBONYA LÁSZLÓ STRATÉGIAI OSZTÁLYVEZETŐ GROUPAMA BIZTOSÍTÓ ZRT.

Adrienn figyelmének, türelmének, ráhangoló, együttműködést segítő játékainak és megoldásközpontú kérdéseinek köszönhetően maximálisan sikerült teljesítenie a vágyunkat és egy remek csapat állt össze a nap végére.

BARTA NIKOLETT ALAPÍTÓ ÉS OKTATÁSMÓDSZERTANI FEJLESZTŐ ÍGY DOLGOZUNK MI

Nagyon elégedettek voltunk. Néhány órás képzés is elég volt ahhoz, hogy hasznos tanácsokkal, praktikákkal gazdagodjunk. A tréner szakmai tudása nagyon jó volt. A képzés anyagát előzetesen úgy állította össze, hogy az személyre szabottan, egyedi problémáinkhoz igazodott.

BORGSTRÖM MÁRK BUSINESS PLANNING ANALYST NNG KFT.

A képzésen minden szükséges tudást megkaptunk, ami segítette a saját történetünk megszületését, kiállásunk, testbeszédünk értelmezését, a prezentációs drukkunk kezelését. Ajánlom a képzést azoknak, akik prezentációs félelmekkel küzdenek, nyitottak a saját történetük megosztására.

Palkó Bettina
PALKÓ BETTINA JUNIOR HR SPECIALISTA BONAFARM Zrt.

Komplex területen dolgozom ezért az információk könnyed és könnyen érthető átadása rengeteg fejtörést okozott. A program sokat segített abban, hogyan tudjuk izgalmasan és egyszerűen átadni a legösszetettebb üzenteket is. Nem csak technikai tippekkel gazdagodtam, hanem egyfajta gondolkodásmódot is sikerült elsajátítani.

KÖVECSES BETTINA JOGÁSZ TWOBIRDS