fbpx

Prezentációs és előadástechnika nyílt tréning

A tréning időtartama: 5 hét, azaz 5 alkalom 
A maximális csoportlétszám: 8 fő. 
A tréninget tartja: az Impact két szakértő trénere

Ha érdekel a képzési program, akkor iratkozz fel, hogy értesíteni tudjunk téged, ha indul a képzés. 

 

Kísérletezni kaland, előadni élmény.

 

A TRÉNINGRŐL

Prezentációs és előadástechnika nyílt tréningünk, azaz az Impact Lab egy prezentációs laboratórium, kísérleti terep, ahol segítünk megtalálni a saját előadói hangod, a mondanivalód üzenetét, így hatással lehess másokra is. A különböző technikák, gyakorlatok, szituációk által felfedezheted, hogyan lesz egy prezentáció azáltal több, hogy Te adod elő.
A tréning kiscsoportos, így kipróbálhatod magad kisebb közönség, közösség előtt, és ebben a támogató közegben a visszajelzések alapján sokat fejlődhetsz. A képzés nyílt, ami azt jelenti, hogy olyan egyéni jelentkezőket várunk, akik szeretnének előadóként fejlődni, vagy egy konkrét előadásra felkészülni. A prezentációs nyílt tréningen két szakértő tréner segít megtalálni az előadói stílusod, és támogat az előadásodra való felkészülésben.  
Azért indítunk egy 5 alkalmas átfogó képzést, hogy magabiztos és önazonos előadóként változást idézz elő, motiváld a csapatod, jövőképet fess a cég elé, és végre élvezd is a prezentálást. 

Prezentációs eszköztár

A képzés elvégzésével a résztvevőink olyan eszköztár birtokába kerülnek, amely segítségével magabiztosabban, emlékezetesebben állhatnak ki üzleti megbeszéléseken, all staff meetingeken vagy akár konferenciákon is.

Szemléletmódváltás

A száraz, adatok átadását célzó előadások helyett egy friss, új prezentációs szemléletmódra tesznek szert, amely nemcsak segíti őket munkájuk hatékonyabb végzésében, de élvezetesebbé is teszi a prezentálás élményét.

Komplex készségfejlesztés

A kommunikációs és előadói kompetenciák fejlesztésén túl az innovatív gondolkodásmódban, az empatikus személetmódban, kreatív gondolkodásban is fejlődnek résztvevőink.

TRÉNEREK

bea

Barta Bea

Prezentációs tréner & TEDxYOUTH előadó
XRY9A5140

Egerszegi Anna

Voice coach
Dóri

Kocsis Dóra

Prezentációs tréner
Kata3

Stumpf Kata

Prezentációs tréner & TEDxYOUTH előadó
Szijártó Adrienn

Szijártó Adrienn

Prezentációs tréner, speaker coach & TEDxYOUTH előadó

VÉLEMÉNYEK KORÁBBI RÉSZTVEVŐKTŐL

A prezentációs képzés igazi ereje abban rejlik, hogy Kata és Adri profi segítségével minden résztvevő képes lesz megtalálni a “hangját”, ami igazan magabiztos előadóvá teszi. A magas szintű szakmai felkészültség mellett pedig a közvetlen, barátságos hangulat és a rengeteg nevetés is garantált!

Andavölgyi Vivi3
ANDAVÖLGYI VIVIEN SOCIAL MEDIA RECRUITMENT EXPERT PROFESSION.HU

A tréning során nem csak praktikus tanácsokat, technikai megoldásokat kaptam, hanem ami sokkal fontosabb, azt a fajta egyszerűsített, lényegre törő megközelítését az információ átadásnak, ami rendkívül hasznosnak bizonyul a munkám során.

Szobonya Laci
SZOBONYA LÁSZLÓ STRATÉGIAI OSZTÁLYVEZETŐ GROUPAMA ZRT.

A képzésen minden szükséges tudást megkaptunk, ami segítette a saját történetünk megszületését, kiállásunk, testbeszédünk értelmezését, a prezentációs drukkunk kezelését. Ajánlom a képzést azoknak, akik prezentációs félelmekkel küzdenek, nyitottak a saját történetük megosztására.

Palkó Bettina
PALKÓ BETTINA JUNIOR HR SPECIALISTA BONAFARM Zrt.

Komplex területen dolgozom ezért az információk könnyed és könnyen érthető átadása rengeteg fejtörést okozott. A program sokat segített abban, hogyan tudjuk izgalmasan és egyszerűen átadni a legösszetettebb üzenteket is. Nem csak technikai tippekkel gazdagodtam, hanem egyfajta gondolkodásmódot is sikerült elsajátítani.

KÖVECSES BETTINA JOGÁSZ TWOBIRDS

KÉPZÉSI PROGRAM

1. alkalom: Kapcsolódj! - A közönségre szabott üzenet 

Mi a különbség az információ és az üzenet között? Hogyan segíthetnek és vezethetnek félre a nyilvános beszédben a sztereotípiák? Mi a különbség aközött, ha X-esek vagy Y-osok, marketingesek vagy programozók, nők vagy éppen férfiak ülnek a közönséged soraiban?
Az adatokat úgy filterezzük, hogy emlékezetes üzeneteket alkossunk a közönségünknek.

2. alkalom: A személyes történetek ereje - Storytelling alapok

A megélt életesemények, személyes történeteink hogyan támogathatnak egy üzleti beszámolót? A focimeccs, a szomszéd, az orvosi váróterem vagy éppen a kutyád hogyan lehet része egy üzleti prezentációnak úgy, hogy közben hiteles és komoly légy? Hogyan hassunk az emberek érzelmeire egy beszéd során? Kulcsgondolatokból történeteket szövünk, a történetekkel pedig az üzeneteket támogatjuk. 

3. alkalom: Tudatos jelenlét a pódiumon - Testbeszéd és stresszkezelés 

A beszéded alatt egy helyben állj, vagy járj fel-alá? Mit csinálj a kezeiddel? Hová tegyél hangsúlyt? Mikor kell szünetet tartani? Lassíts vagy gyorsíts? Hogyan tudatosítsd a testbeszéded, hogy magabiztosabbá válj, amikor mások előtt kell beszélned? Diasorral, vagy anélkül állj ki az emberek elé? Próbálunk, elemzünk, kísérletezünk, újra próbálunk, újra elemzünk, végül elraktározunk, hogy önmagunk lehessünk a vetítővászon előtt.

4. alkalom: Az online kommunikáció hajnala - Legyél profi online is! 

Online előadásod során milyen mikrofont használj? Hogyan állítsd be a kamerát és a fényeket? Hová nézz? Miként tartsd fenn a közönség figyelmét? Használj-e diasort? Mire figyelj a megfelelő háttér kiválasztása során? Hogyan fogsz profinak látszani otthonról? Segítünk, hogy az online meetingeken, virtuális konferenciákon és webinárokon előadóként természetesen és hitelesen tudj jelen lenni.

5. alkalom: A puding próbája - Előadás és visszajelzés

A kísérleti, gyakorló terep után átadjuk a színpadot a résztvevőinknek. Zárásként egy TED-szerű klub estet szervezünk nekik, ahol élesben is kipróbálhatják újonnan megszerzett előadói eszköztárukat. A közönség soraiba érdeklődőket, családtagokat, kollégákat is várunk, hogy a biztonságos tréningterem után növeljük a kihívást. A képzés végén mindenkinek sikerélményben lehet része. 

A tréning ára magában foglal egy max. 90 perces prezentációs konzultáció lehetőséget is. Ekkor a végső prezentációd üzenetének megtalálásában, finomhangolásában, elpróbálásában segítünk. A konzultáció alatt csak rád figyelünk, és együtt alkotva gondolkodunk a beszédeden.

AZ AKTUÁLIS TRÉNINGRŐL

A következő Impact Lab várhatóan 2021 tavaszán indul. 

Iratkozz fel, hogy értesítsünk téged, ha indul a jelentkezés. 

 

ALAPCSOMAG

Részvétel a képzési programon és ünnepi záráson

+ 1 alkalom egyéni speaker coaching

+ ajándék Kapcsolódj - Prezentálj profin online is prezentációs szakkönyv (e-book)

+ hangbemelegítő videógyakorlat Egerszegi Annával

A képzés ára: 129 000 Ft 
(Az ár áfamentes.)

 

 

TURBÓ CSOMAG

Részvétel a képzési programon és ünnepi záráson

+ 3 alkalom egyéni speaker coaching

+ ajándék Kapcsolódj - Prezentálj profin online is prezentációs szakkönyv (e-book)

+ hangbemelegítő videógyakorlat Egerszegi Annával

A képzés ára: 159 000 Ft 
(Az ár áfamentes.)

 

 

Kapcsolódj


Prezentálj profin online is!

Ha jelentkezel prezentációs nyílt tréningünkre, akkor ajándékba megkapod tőlünk a Kapcsolódj - Prezentálj profin online is e-bookot. 

Ez az egyetlen hazai prezentációs szakkönyv, ami megoldást kínál az online helyzetekre is.
Gyakorlati tippek, példák és inspiráló történetek több mint 90 oldalon. 
A praktikus e-book forma lehetővé teszi, hogy bárhol bármikor elérhesd. 
Az Impact Presentation öt szakértője segít abban, hogy online is magabiztos és hiteles előadó légy!

Találd meg a saját előadói stílusod, legyen élmény a prezentálás, kapcsolódj össze a közönségeddel!

1