32E83893-4984-41D7-ADD6-8836EECFE227

2019. június 4. - július 2.

5 alkalmas átfogó képzés a magabiztos prezentálásért

 

Ha a mostani időpont nem jó, szólunk, mikor lesz a következő.

 

Jelentkezési határidő: Május 24.

A KÉPZÉS CÉLJA

 

Hiszünk abban, hogy a jó ötleteket, gondolatokat érdemes terjeszteni. Tudjuk, hogy neked is vannak ilyen gondolataid. Az Impact Lab egy prezentációs laboratórium, kísérleti terep, hogy megtaláld a saját előadói hangod, a mondanivalód üzenetét, így hatással lehess másokra is. Különböző technikák, gyakorlatok, szituációk által felfedezheted, hogyan lesz egy prezentáció azáltal több, hogy Te adod elő.
Azért indítunk egy 5 alkalmas átfogó képzést, hogy magabiztos és önazonos előadóként változást idézz elő, motiváld a csapatod, jövőképet fess a cég elé, és végre élvezd is a prezentálást.

Prezentációs eszköztár

A képzés elvégzésével a résztvevőink olyan eszköztár birtokába kerülnek, amely segítségével magabiztosabban, emlékezetesebben állhatnak ki üzleti megbeszéléseken, all staff meetingeken vagy akár konferenciákon is.

Szemléletmódváltás

A száraz, adatok átadását célzó előadások helyett egy friss, új prezentációs szemléletmódra tesznek szert, amely nemcsak segíti őket munkájuk hatékonyabb végzésében, de élvezetesebbé is teszi a prezentálás élményét.

Komplex készségfejlesztés

A kommunikációs és előadói kompetenciák fejlesztésén túl az innovatív gondolkodásmódban, az empatikus személetmódban, kreatív gondolkodásban is fejlődnek résztvevőink.

TRÉNEREK

MoroczKata

Mórocz Kata

ALAPÍTÓ & TRÉNER

Kata nemzetközi kommunikációs és prezentációs tréner, nagyvállalati kommunikációs tapasztalattal a háta mögött.

“Prezentációs minimalistának gondolom magam, az egyszerű üzenetek, magvas gondolatok és az egyértelmű call-to-action híve vagyok. Azt gondolom, hogy minden előadó más és mástól hiteles - ha ez megvan, a többi már csak hab a tortán.”

Szijártó Adrienn, prezentációs tréner

Szijártó Adrienn

ALAPÍTÓ & TRÉNER

Adrienn a TEDxYouth konferencia felkészítő trénere, prezentációs coach és egyetemi oktató.

“A tiszta és mély üzenetek megtalálásához egy felfedező út vezet. Meg kell keresnünk azokat a kérdéseket, amelyek kibontják üzenetünk esszenciáját, és a kusza gondolatokat is rendszerbe illesztik.”

VÉLEMÉNYEK KORÁBBI RÉSZTVEVŐKTŐL

A prezentációs képzés igazi ereje abban rejlik, hogy Kata és Adri profi segítségével minden résztvevő képes lesz megtalálni a “hangját”, ami igazan magabiztos előadóvá teszi. A magas szintű szakmai felkészültség mellett pedig a közvetlen, barátságos hangulat és a rengeteg nevetés is garantált!

Andavölgyi Vivi3
ANDAVÖLGYI VIVIEN SOCIAL MEDIA RECRUITMENT EXPERT PROFESSION.HU

A tréning során nem csak praktikus tanácsokat, technikai megoldásokat kaptam, hanem ami sokkal fontosabb, azt a fajta egyszerűsített, lényegre törő megközelítését az információ átadásnak, ami rendkívül hasznosnak bizonyul a munkám során.

Szobonya Laci
SZOBONYA LÁSZLÓ STRATÉGIAI OSZTÁLYVEZETŐ GROUPAMA ZRT.

A képzésen minden szükséges tudást megkaptunk, ami segítette a saját történetünk megszületését, kiállásunk, testbeszédünk értelmezését, a prezentációs drukkunk kezelését. Ajánlom a képzést azoknak, akik prezentációs félelmekkel küzdenek, nyitottak a saját történetük megosztására.

Palkó Bettina
PALKÓ BETTINA JUNIOR HR SPECIALISTA BONAFARM Zrt.

Komplex területen dolgozom ezért az információk könnyed és könnyen érthető átadása rengeteg fejtörést okozott. A program sokat segített abban, hogyan tudjuk izgalmasan és egyszerűen átadni a legösszetettebb üzenteket is. Nem csak technikai tippekkel gazdagodtam, hanem egyfajta gondolkodásmódot is sikerült elsajátítani.

KÖVECSES BETTINA JOGÁSZ TWOBIRDS

KÉPZÉSI PROGRAM

Képzési program

1. Kapcsolódj! - A közönségre szabott üzenet - június 4. 9.00-12.00

Mi a különbség az információ és az üzenet között? Hogyan segíthetnek és vezethetnek félre a nyilvános beszédben a sztereotípiák? Mi a különbség aközött, ha X-esek vagy Y-osok, marketingesek vagy programozók, nők vagy éppen férfiak ülnek a közönséged soraiban?
Az adatokat úgy filterezzük, hogy emlékezetes üzeneteket alkossunk a közönségünknek.

2. A személyes történetek ereje - Storytelling alapok - június 11. 9.00-12.00

A megélt életesemények, személyes történeteink hogyan támogathatnak egy üzleti beszámolót? A focimeccs, a szomszéd, az orvosi váróterem vagy éppen a kutyád/macskád/gyereked hogyan lehet része egy üzleti prezentációnak úgy, hogy közben hiteles és komoly légy? Hogyan hassunk az emberek érzelmeire egy beszéd során?
Kulcsgondolatokból történeteket szövünk, a történetekkel pedig az üzeneteket támogatjuk. Hagyd, hogy a történeteid elvégezzék helyetted a munkát!

3. Tudatos jelenlét a pódiumon - Testbeszéd és stresszkezelés - június 18. 9.00-12.00

Hova tegyed a kezeid? Egy helyben állj, vagy járkálj fel-alá? Diasorral, vagy anélkül állj ki az emberek elé? Hova tegyél hangsúlyt? Mikor kell szünetet tartani? Lassíts vagy gyorsíts? Hogyan tudatosítsd a testbeszéded, hogy magabiztosabbá válj, amikor mások előtt kell beszélned? Próbálunk, elemzünk, kísérletezünk, újra próbálunk, újra elemzünk, végül elraktározunk, hogy önmagunk lehessünk a vetítővászon előtt.

4. A bulletpointok halála - Prezentációs design - június 25. 9.00-12.00

Átlátható, erősen vizuális, közben kellően informatív és még esztétikus is - ilyen egy megkapó diasor és ilyen lesz a te diasorod is. Milyen alapelveket kell figyelembe venni, hogy a dia magáért beszéljen? Hogyan lehet kihozni a legtöbbet az üzleti templatekből? Hogyan ábrázolhatunk adatokat és folyamatokat úgy, hogy a kollégáink megértsék a mondanivalónkat?

5. A puding próbája - Előadás és visszajelzés - július 2. 18.00 - 21.00

A tréningek gyakorlóterepe után átadjuk a színpadot a résztvevőinknek. A sorozat lezárásaként egy TED-szerű klub estet szervezünk, ahol élesben is kipróbálhatják újonnan megszerzett előadói eszköztárukat. A közönség soraiba érdeklődőket, családtagokat, kollégákat is várunk, hogy a biztonságos tréning terem után növeljük a kihívást. Egyúttal arról is gondoskodunk, hogy mindenki kényelmesen érezze magát a helyzetben, s csak kicsit lépjünk túl a komfort zóna határán. A 4 hetes kurzus alatt erre a beszédre is készülünk, hogy lezárásként sikerélményben lehessen részetek.

A tréning ára magában foglal egy max. 90 perces prezentációs konzultáció lehetőséget is. Itt a végső prezentációd üzenetének megtalálásában, finomhangolásában, elpróbálásában segítünk. A konzultáció alatt csak rád figyelünk és együtt alkotva gondolkodunk a beszédeden.

REGISZTRÁCIÓ

A tréning részvételi díja:

5 alkalom tréning

99 000 Ft (5 x 19.800 Ft)

 

 

Reméljük, Veled is találkozunk a képzésen! Amennyiben bármi kérdésed van, keress minket az adrienn.szijarto@impact-training.hu címen vagy a +36 30 6290 299-es telefonszámon.