prezentacio

Átfogó képzés a magabiztos prezentálásért

 

Képzés ideje: 2018. augusztus 23 - szeptember 20.

5 alkalom minden csütörtökön 09:00-12:00. (kivétel az utolsó alkalom: 18.00-20.30.)

REGISZTRÁLOK!

Prezentáció tervezés

KÉPZÉSI PROGRAM

"A hatásos beszéd a személyiség kifejező megnyilvánulása."

Dale Carnegie

 

Mi a célunk?

5 alkalmas átfogó képzést indítunk a magabiztos prezentálásért és a hosszú távú valós fejlődésért.

Prezentációs eszköztár elsajátítása

A képzés elvégzésével a résztvevőink képessé válnak a hallgatóságukat elérni, megszólítani megmozgatni, inspirálni, változásra ösztönözni. Olyan eszköztár birtokába kerülnek, amely segítségével magabiztosabban, emlékezetesebben állhatnak ki üzleti megbeszéléseken, all staff meetingeken vagy akár konferenciákon is.

Szemléletmódváltás

A száraz, adatok átadását célzó előadások helyett egy friss, új prezentációs szemléletmódra tesznek szert, amely nemcsak segíti őket munkájuk hatékonyabb végzésében és a meggyőzésben, de élvezetesebbé is teszi a prezentálás élményét.

Komplex készségfejlesztés

A kommunikációs és előadói kompetenciák fejlesztésén kívül az innovatív gondolkodásmódban, empatikus szemléletmódban, kreatív gondolkodásban és a kezdeményezőkészségben is fejlődnek résztvevőink.


Kiket várunk a képzésre?

- akik munkájuk során gyakran kerülnek prezentációs helyzetekbe

- akik fellépése jelentős hatással lehet mind a szervezet működésére, mind a kollégák motivációjára

- akik konferenciákon, előadásokon képviselik a cég érdekeit

- akik szeretnék fejleszteni magukat és a képzésen megszerezett jó gyakorlatokat továbbviszik és továbbadják társainak is

- akik nyitottak a személyes változásra és az intenzív csapatmunkára, a hosszú távú fejlődésre


Mi történik a képzésen?

- Egy interaktív, csoportos tevékenységekre és helyzetgyakorlatokra, szimulációs előadói kihívásokra alapozó képzés során a résztvevők maguk fedezik fel a számukra legértékesebb eszközöket és technikákat.

-A tréning terepet nyújt arra is, hogy a különböző iparágakból érkező résztvevők megosszák egymással a tudásukat és tapasztalatukat, a jó gyakorlatok gazdát cseréljenek.

-Élményalapú oktatási módszerrel dolgozunk, így résztvevőink valós tapasztalatot és állandó visszajelzést szerezhetnek már a képzés alatt.


Ami nem történik a képzésen:

-Nem prezentálunk órák hosszat a prezentálásról, hanem építünk a résztvevőink meglévő tudására

-Nem dobozolt megoldásokat, egy helyes utat erőltetünk rá a résztvevőinkre - figyelembe vesszük a szervezeti sajátosságokat

-Nem adunk cilinderből elővarázsolt trükköket és szabvány megoldásokat, helyette egy intenzív előadói önismeretre invitáljuk résztvevőinket, hogy a saját hangjukat találhassák meg.


Képzési program

1. Kapcsolódj! - A közönségre szabott üzenet - augusztus 23.

Mi a különbség az információ és az üzenet között? Hogyan segíthetnek és vezethetnek félre a nyilvános beszédben a sztereotípiák? Mi a különbség aközött, ha X-esek vagy Y-osok, marketingesek vagy programozók, nők vagy éppen férfiak ülnek a közönséged soraiban?
Az adatokat úgy filterezzük, hogy emlékezetes üzeneteket alkossunk a közönségünknek.

2. A személyes történetek ereje - Storytelling alapok - augusztus 30.

A megélt életesemények, személyes történeteink hogyan támogathatnak egy üzleti beszámolót? A focimeccs, a szomszéd, az orvosi váróterem vagy éppen a kutyád/macskád/gyereked hogyan lehet része egy üzleti prezentációnak úgy, hogy közben hiteles és komoly légy? Hogyan hassunk az emberek érzelmeire egy beszéd során?
Kulcsgondolatokból történeteket szövünk, a történetekkel pedig az üzeneteket támogatjuk. Hagyd, hogy a történeteid elvégezzék helyetted a munkát!

3. Tudatos jelenlét a pódiumon - Testbeszéd és stresszkezelés - szeptember 6.

Hova tegyed a kezeid? Egy helyben állj, vagy járkálj fel-alá? Diasorral, vagy anélkül állj ki az emberek elé? Hova tegyél hangsúlyt? Mikor kell szünetet tartani? Lassíts vagy gyorsíts? Hogyan tudatosítsd a testbeszéded, hogy magabiztosabbá válj, amikor mások előtt kell beszélned? Próbálunk, elemzünk, kísérletezünk, újra próbálunk, újra elemzünk, végül elraktározunk, hogy önmagunk lehessünk a vetítővászon előtt.

4. A bulletpointok halála - Prezentációs design - szeptember 13.

Átlátható, erősen vizuális, közben kellően informatív és még esztétikus is - ilyen egy megkapó diasor és ilyen lesz a te diasorod is. Milyen alapelveket kell figyelembe venni, hogy a dia magáért beszéljen? Hogyan lehet kihozni a legtöbbet az üzleti templatekből? Hogyan ábrázolhatunk adatokat és folyamatokat úgy, hogy a kollégáink megértsék a mondanivalónkat?

5. A puding próbája - Előadás és visszajelzés - szeptember 20. 18.00 - 20.30

A tréningek gyakorlóterepe után átadjuk a színpadot a résztvevőinknek. A sorozat lezárásaként egy TED-szerű klub estet szervezünk, ahol élesben is kipróbálhatják újonnan megszerzett előadói eszköztárukat. A közönség soraiba érdeklődőket, családtagokat, kollégákat is várunk, hogy a biztonságos tréning terem után növeljük a kihívást. Egyúttal arról is gondoskodunk, hogy mindenki kényelmesen érezze magát a helyzetben, s csak kicsit lépjünk túl a komfort zóna határán. A 4 hetes kurzus alatt erre a beszédre is készülünk, hogy lezárásként sikerélményben lehessen részetek.

 

TRÉNEREK

MoroczKata

Mórocz Kata

TRÉNER

Kata nemzetközi kommunikációs és prezentációs tréner, nagyvállalati kommunikációs tapasztalattal a háta mögött.

Szijártó Adrienn, prezentációs tréner

Szijártó Adrienn

ALAPÍTÓ & TRÉNER

Adrienn a TEDxYouth konferencia felkészítő trénere, prezentációs coach és egyetemi oktató.

REGISZTRÁCIÓ

A tréning részvételi díja cégeknek:

5 alkalom tréning

early bird július 20-ig: 69.000 Ft (5 x 13.800 Ft)

89 000 Ft (5 x 17.800 Ft)

 

 

A tréning részvételi díja magánszemélyeknek:

5 alkalom tréning

early bird július 20-ig: 59.000 Ft (5 x 11.800 Ft)

79 000 Ft (5 x 15.800 Ft)

 

REGISZTRÁLOK!

A jelentkezéshez töltsd ki regisztrációs ívünket augusztus 13-ig.

 

Reméljük, Veled is találkozunk a képzésen! Amennyiben bármi kérdésed van, keress minket az adrienn.szijarto@impact-training.hu címen vagy a +36 30 6290 299-es telefonszámon.