fbpx

Online prezentációs felkészítések

MIRE JÓ AZ ONLINE FELKÉSZÍTÉS?

Warren Buffett, a világ egyik legsikeresebb üzletembere szerint legalább kétszer annyit érsz, ha jól tudsz kommunikálni. Tapasztaljuk is nap mint nap, hogy elő kell tudnunk adni magunkat, ha érvényesülni akarunk.

Ami pedig ma zajlik körülöttünk, újabb kihívások elé állít mindannyiukat a magánéletünkben és a munkánkban is. Sokunknak otthonról, online is meg kell tanulnunk előadni magunkat, átadni üzenetünket.
Hirtelen helyt kell állnunk online meetingeken, virtuális konferenciákon és webinárokon.
Új, praktikus ismeretekre lett szükségünk. 

Az egyéni konzultációkon személyre szabott tanácsokkal segítünk, hogy te legyél a legemlékezetesebb a virtuális konferencián, hogy az ügyfelek igent mondjanak az ajánlatodra, vagy hogy motiváló legyen a kollégáidnak tartott beszéded.

 

191207-BusImpactTraining-Situations-48-LR

Szeretnél az online térben is magabiztos előadó lenni?

Töltsd le tippjeinket!

Töltsd le most ingyenes “IMPACTippek - Legyél profi előadó az online térben” útmutatónkat, amiben hasznos tanácsokat adunk, hogy felkészülten vágj bele a webkamerás előadások, webinárok, online meetingek világába is!

Útmutatónkat emailben küldjük el neked.

Online prezentációs felkészítés

MIBEN SEGÍT AZ EGYÉNI FELKÉSZÍTÉS?

Inspiráló üzenetek

Miről és hogyan kommunikálj?

Magabiztos hang

Hogyan használd jól a hangod?

Letisztult design

Milyen legyen a diasorod?

KINEK AJÁNLJUK?

HOGY NÉZ KI AZ EGYÉNI FELKÉSZÍTÉS?

Minden online felkészítési folyamat egyedi. Az egyéni igényeid és szükségleteid alapján közösen alakítjuk ki a közös munkánk folyamatát.

Van olyan, hogy valakivel egy konkrét előadásra készül fel Adri, Bea vagy Dóri. Ilyenkor akár két alkalom coaching is elég lehet. Megkeressük az üzenetet és közösen összeállítjuk a beszédet. Van, aki pedig általánosságban szeretne fejlődni. Vele hosszabb folyamatban dolgozunk.

Van, akivel Anna dolgozik hónapokon át, hogy rátaláljon saját magabiztos, erős és kifejező hangjára.

Van, akinek Réka egy konkrét konferenciára állít össze diasort, vagy készít céges template-t, de segít olyanoknak is, akik maguk szeretnének igényes és letisztult diasort összeállítani

Van, aki pedig a tartalomhoz, a hanghoz és a designhoz is támogatást kér, hogy biztosra menjen, és minden szempontból profi és hatásos előadást tartson.

avel-chuklanov-DUmFLtMeAbQ-unsplash

ÉRDEKEL AZ EGYÉNI FELKÉSZÍTÉS?

Keress meg minket, és tapasztald meg, hogy milyen az, amikor egy profi speaker coach, prezentáció designer és voice coach segíti a felkészülésedet!

Ha még nem vagy biztos benne, pontosan melyik szakértőnkkel és min szeretnél dolgozni, akkor is jelentkezz és átbeszéljünk milyen típusú felkészítés lenne számodra a legértékesebb.

Töltsd ki az alábbi adatlapot a jelentkezéshez, és mi felvesszük veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk.

VÉLEMÉNYEK ÜGYFELEINKTŐL

"Egy nagyon jelentős prezentáció előtt kerestem meg a lányokat. A kezdetekkor azt sem tudtam még, hogy hogy állok színpadra ájulás nélkül. Végül pedig magabiztosan, értelmesen, fantasztikusan jó élményekkel sikerült az előadás. A legjobb döntés volt az Impacthez fordulni!:)"

matykónoémi
Matykó Noémi Alapító & Társalapító Chiro Marketing, The Paradise Project

"A folyamat alatt végig úgy éreztem, hogy játszva tanulhatom meg, hogyan tudok nagyobb hatást elérni a prezentációimmal. Az elsajátított praktikák használata nagyon hamar természetessé vált, aminek köszönhetően sokkal tisztább, sokkal egyértelműbb üzenetet tudok átadni a közönségemnek. A felkészítés eredménye annyira látványos, hogy pár napja, miután meghallgattam egy kollégám előadását, a következő párbeszéd zajlott le köztünk:
T - Zoli, annyira ütős volt az eleje, szerintem biztos, hogy dolgoztál ezen az Adrival.
Z - Neeeee, ez ennyire látszik?"

_BDP7546
Bónis Tamás Product Manager Ingatlan.com

"Képben és szövegben is jelentős hozzáadott érteket kaptunk Rékától barátságos, rugalmas együttműködésben."

Kürti Tom Alapító & Tulajdonos KÜRT Akadémia

AZ IMPACT SZAKÉRTŐI CSAPATA SEGÍT!

191207-BusImpactTraining-Team-3-LR

Érdekel a felkészítés? Jelentkezz az alábbi gombra kattintva, és töltsd ki az adatlapot, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot!

Kérdésed van? Bizonytalan vagy, hogy miben segíthetne neked az egyéni felkészítés? 

Ha aggódsz, hogy megengedheted-e magadnak a konzultációt, akkor is írj. Kitalálunk valami
megoldást! 

Hívd fel Szijártó Adriennt (06306290299), vagy írj nekünk emailt: hello@impact-training.hu