fbpx

   IMPACTFUL SUMMER

Ki mondta, hogy a csapatépítő csak labdás játékok játszása, szabadulószoba vagy közös sörözés lehet? És ki mondta, hogy a tréningek csak száraz tudásátadásról szólhatnak? Az Impact nyári programjai a kettőt ötvözik, s igazi élményalapú tanulást nyújtanak, miközben a csapat is épül és új szintre emelkedik az együttműködés. Legyen szó sztorizásról, visszajelzésről, csapatalakításáról vagy közös ötletelésről, az Impact trénerei gondoskodnak a jókedvről és a hosszútávon hasznosítható eszközök elsajátításáról.

virag

PROGRAMJAINK

 FEEDBITES

Reggeli kávé, hatékonyság, és az Impact trénerei által biztosított facilitált keret arra, hogy a csapat maga is meglepődjön, milyen hatást válthat ki egy jól adott visszajelzés. Túllépünk az udvariaskodás keretein, hogy őszinte és konstruktív módon segítsük egymást. Egy intenzív, gondolatébresztő reggel arról, hogy a visszajelzésekkel hogyan támogathatjuk a társaink munkáját. Ígérjük, nem szendvicsezünk!

Időtartam: 2 óra

Irányár kiscsoportnak: 70.000 Ft

Irányár nagycsoportnak: 120.000 Ft

 TEAMLAB

A nyár tökéletes alkalom arra, hogy olyanra is idő jusson, ami fontos, de eddig nem volt sürgős: hogy építsük a csapatot és törődjünk egymással. A Teamlab egy olyan csapatépítő program, ahol a közös élményen és nevetésen kívül a csapattagok jobban megismerik egymás és csapatuk értékeit, erősségeit, hogy ezekre munkájuk során is építhessenek. A Teamlab segítségével új szintre emelkedik a kollaboráció a csapaton belül, a közös célok kikristályosodnak, a szerepek letisztázódnak, az egymás iránti bizalom és tisztelet növekszik.

Időtartam: 6 óra

Irányár kiscsoportnak: 220.000 Ft

Irányár nagycsoportnak: 360.000 Ft

 

 CREATIVE CONFIDENCE

A célunk a kreativitás felébresztésére. A tréningen különböző felszabadító technikákkal, kihívásokkal eddzük a résztvevőket arra, hogy a problémák megoldásához kreatív utakat találjanak. A “Miért nem…” hozzáállásból “Hogyan igen…” szemléletmódot formálunk. A megismert brainstorming módszerek, problémamegoldási keretek pedig a tréningen kívül is segíthetik majd a csapattagok munkáját.

Időtartam: 4 óra

Irányár kiscsoportnak: 120.000 Ft

Irányár nagycsoportnak: 200.000 Ft

 LET THE STORY DO THE WORK

A jó történetek megmozgatnak, összekapcsolnak, elgondolkodtatnak. Mi lenne, ha mindezt a kollégáinktól érkező történetek váltanák ki belőlünk? A 6 órás storytelling workshop egy olyan csapatépítő élmény, ahol a résztvevők közelebb kerülnek egymáshoz, új oldalról ismerhetik meg a többieket. Ráadásul a workshop módszereivel elsajátítják, hogy hogyan mesélhetik el történeteiket hatásosabban. Ezt később munkájuk során is hasznosítani tudják, hogy meggyőzzenek, változás mellé állítsanak másokat is. Igazi élményalapú tanulás, amely egyszerre szórakoztat, új tudást és friss szemléletmódot ad.

Időtartam: 6 óra

Irányár kiscsoportnak: 220.000 Ft

Irányár nagycsoportnak: 360.000 Ft

 

A kiscsoport létszáma 5-8 fő és a programot egy tréner vezeti.
A nagycsoport létszáma 9-16 fő és a programot két tréner vezeti.

A július 15-ig beérkező megrendelésekre 15% kedvezményt adunk!

elegant_icon

SZERETNE VELÜNK DOLGOZNI?