NESTLÉ - PREZENTÁCIÓS TRÉNING

Számok, sztorik, szlogenek

A prezentációs technika mára az egyik legfontosabb alapkészséggé vált. Egy összeszedett, hatásos előadás meghatározza sikerességünket. Tréningünkön a Nestlé Hungária Kft. munkatársai különböző gyakorlati eszközökkel kísérletezve fejlesztették saját előadói stílusukat, hogy magabiztos és emlékezetes előadóvá váljanak.

TEDxYOUTH@BUDAPEST

Prezentációs felkészítés

Adriennel az első pillanattól tökéletesen megértettük egymást, értékeink és megközelítésünk szinte azonosak voltak. Érzékenyen fordult a TEDxYouth@Budapest előadói felé, és kreatív, játékos módszerekkel  hozta ki belőlük erősségeiket, amelyekre a felkészítés során támaszkodni tudtak. Türelmes és rugalmas volt munkájában, öröm volt vele dolgozni. Szeretnénk viszontlátni a jövőben is.

SZÖRNYI KRISZTINA
SZÖRNYI KRISZTINA KURÁTOR TEDxYOUTH@BUDAPEST

A TEDxYouth@Budapest felkészítő tréningjén megismerhettük egy előadás elkészítésének a folyamatát, es az egyes lépéseket játékos formában ki is probáltuk.

PÁSZTOR DÁVID
PÁSZTOR DÁVID ALAPÍTÓ & ÜGYVEZETŐ UX STUDIO

Ez a prezentációs tréning megmutatta, hogy a prezentálás sokkal több rétű, komplexebb tevékenység, mint az korábban gondoltam. Az izgalmas gyakorlatokból, csoportos feladatokból rengeteget merítettem, és bízom benne, hogy még lesz módunk a jövőben is együtt dolgozni.

FÉNYES CSONGOR
FÉNYES CSONGOR ELŐADÓ TEDxYOUTH@BUDAPEST

A UPC GYAKORNOKAINAK KÉPZÉSE

Kreatív problémamegoldás

Tréningünkön a UPC Magyarország gyakornokai olyan szemléletmódot és technikákat sajátítottak el, amelyek friss lendületet adnak az egyéni és csoportos munkafolyamatoknak, a logikára és a kreativitásra egyaránt építve.

KÖZÖS MUNKÁNK AZ UNICEF-FEL

Adománygyűjtők kommunikációs képzése

Kommunikációs tréningjeink során az UNICEF Magyar Bizottságának adománygyűjtői elsajáították, hogyan kommunikálják magabiztosan és hitelesen az UNICEF küldetését, hogy ezáltal másokat is bevonhassanak a gyermekvédelembe.

VÉLEMÉNYEK RÉSZTVEVŐINKTŐL

Gyakorlás teszi a mestert – tartja a mondás, s ez különösen igaz a jó prezentációs készségre. Gyakorlatias feladatok, egy kis elmélet, jó hangulat és felkészült trénerek. Köszönöm a részvételi lehetőséget!

SEPSEY BARNA
SEPSEY BARNA ÜGYVEZETŐ THE PITCH EDUCATION

A prezentációs képzés igazi ereje abban rejlik, hogy Kata és Adri profi segítségével minden résztvevő képes lesz megtalálni a “hangját”, ami igazan magabiztos előadóvá teszi. A magas szintű szakmai felkészültség mellett pedig a közvetlen, barátságos hangulat és a rengeteg nevetés is garantált!

ANDAVÖLGYI VIVIEN
ANDAVÖLGYI VIVIEN SOCIAL MEDIA RECRUITMENT EXPERT PROFESSION.HU

Alapvetően logikai alapon szoktam az előadásomat felépíteni, és igazi kihívás volt, hogy ez a tréning az érzelmi megnyerés eszközeire helyezte a hangsúlyt. Nem receptet, hanem eszközöket kaptunk, amit volt is lehetőségünk gyakorolni. Jó hangulat, új tudás és sok gyakorlás - ezt kaptam a trénerektől.

SZTANISZLÁV ANDRÁS
SZTANISZLÁV ANDRÁS VEZETŐ TANÁCSADÓ PERSONAR KOMMUNIKÁCIÓS TANÁCSADÓ KFT.

A tréning során nem csak praktikus tanácsokat, technikai megoldásokat kaptam, hanem ami sokkal fontosabb, azt a fajta egyszerűsített, lényegre törő megközelítését az információ átadásnak, ami rendkívül hasznosnak bizonyul a munkám során.

SZOBONYA LÁSZLÓ STRATÉGIAI OSZTÁLYVEZETŐ GROUPAMA BIZTOSÍTÓ ZRT.

Adrienn figyelmének, türelmének, ráhangoló, együttműködést segítő játékainak és megoldásközpontú kérdéseinek köszönhetően maximálisan sikerült teljesítenie a vágyunkat és egy remek csapat állt össze a nap végére.

BARTA NIKOLETT
BARTA NIKOLETT ALAPÍTÓ ÉS OKTATÁSMÓDSZERTANI FEJLESZTŐ ÍGY DOLGOZUNK MI

Nagyon elégedettek voltunk. Néhány órás képzés is elég volt ahhoz, hogy hasznos tanácsokkal, praktikákkal gazdagodjunk. A tréner szakmai tudása nagyon jó volt. A képzés anyagát előzetesen úgy állította össze, hogy az személyre szabottan, egyedi problémáinkhoz igazodott.

BORGSTRÖM MÁRK BUSINESS PLANNING ANALYST NNG KFT.

A képzésen minden szükséges tudást megkaptunk, ami segítette a saját történetünk megszületését, kiállásunk, testbeszédünk értelmezését, a prezentációs drukkunk kezelését. Ajánlom a képzést azoknak, akik prezentációs félelmekkel küzdenek, nyitottak a saját történetük megosztására.

PALKÓ BETTINA
PALKÓ BETTINA JUNIOR HR SPECIALISTA BONAFARM Zrt.

Komplex területen dolgozom ezért az információk könnyed és könnyen érthető átadása rengeteg fejtörést okozott. A program sokat segített abban, hogyan tudjuk izgalmasan és egyszerűen átadni a legösszetettebb üzenteket is. Nem csak technikai tippekkel gazdagodtam, hanem egyfajta gondolkodásmódot is sikerült elsajátítani.

KÖVECSES BETTINA JOGÁSZ TWOBIRDS