fbpx

E-book – Legyél profi előadó

Kapcsolódj


Prezentálj profin online is

Praktikus e-book, amellyel élmény lesz a prezentálás, és könnyedén összekapcsolódsz a közönségeddel!

Az Impact csapat öt szakértője gyakorlati tippeket, példákat és inspiráló történeteket oszt meg veled több mint 90 oldalon, hogy online is magabiztos és hiteles előadó légy!

1

Új kihívások várnak ránk

3

Az online prezentálás új kihívások elé állítja még a legrutinosabb előadókat is. A korábban kialakított stratégiák egy része itt nem működik. Ugyanakkor a nagy téttel bíró prezentációs helyzetek ugyanúgy várnak Rád. Ha azt szeretnéd, hogy az üzeneted az online térben is eljusson másokhoz, akkor érdemes megismerni és kiaknázni a lehetőségeket. 

Hogyan fogok profinak látszani otthonról? Mit tegyek, hogy magabiztosnak és emberinek hasson a hangom a mikrofonon és headseten keresztül is? Hogyan tervezzek online előadáshoz diasort?

Ebben a hiánypótló ebook-ban csapatunk szakértői átfogó és jól használható segítséget nyújtanak, hogy a körülmények ne menjenek a minőség rovására, Te magabiztos előadóvá válj az online térben is, és igényes prezentációkat tarts

Izgalmas és sokszínű témák

Találd meg az üzeneted

A jó prezentáció az erős üzenetnél kezdődik.

Így mutasd a legjobb arcod

Hozd ki a legjobbat a környezetedből és a technikai lehetőségeidből.

Tudatosítsd a mozdulataid

Adj lendületet a beszédednek a gesztusaiddal és a mimikáddal.

Szóljon magabiztosan a hangod

Ismerd meg a hangképzés, légzés, artikuláció legfontosabb praktikáit.

Tedd személyessé az előadásod

Építs bizalmat, és inspirálj történetekkel.

Mondj többet képekkel

Tervezz hatásos diasort, és használd jól és meggyőzően.

6

AJÁNDÉK MUNKAFÜZET


Tegyél a fejlődésedért!

Szeretnénk, hogy a könyvben megszerzett tudást minél könnyebben és egyszerűbben átültethesd a gyakorlatba. Ezt a célt szolgálja a munkafüzet. 

Kinyomtathatod magadnak a gyakorlatokat és összeállítottunk egy olyan kérdéssort is, amely segít tudatosítani, miben érdemes fejlődni, és az instrukciók segítségével kidolgozhatod a saját fejlődési tervedet.

 

HANGBEMELEGÍTŐ GYAKORLAT


Szóljon magabiztosan a hangod az első pillanattól!

Talán veled is előfordult már, hogy egy megbeszélés vagy prezentáció előtt egész nap meg sem szólaltál, majd amikor elkezdtél beszélni, hosszú percekig bizonytalan volt a hangod, összeakadt a nyelved. Ha belegondolsz, hogy több száz izom vesz részt a hangadásban, akkor könnyen beláthatod, hogy a bemelegítés nagyon jól jön – ugyanúgy, mint a futás vagy az edzés előtt.

Egy párperces hangbemelegítő gyakorlatot állított össze Anna, amelyet az e-bokkal együtt kedvezményesen tudsz megvásárolni.

A gyakorlat sokat segít abban, hogy az első pillanattól magabiztosan, érthetően tudj megszólalni a kommunikációs helyzetekben.

 

ebook széles borítok

A SZERZŐK

Képkivágás

Szijártó Adrienn

Alapító & TEDxYOUTH felkészítő
XRY9A5140

Egerszegi Anna

Voice coach
Dóri

Kocsis Dóra

Prezentációs tréner
Kata4

Stumpf Kata

Televíziós szerkesztő és riporter
Réka

Végi Réka

Prezentáció designer

CSOMAGAJÁNLATOK

Teljes felkészítés

+ E-book

Három alkalmas prezentációs coachingon személyre szabott kérdésekkel és tanácsokkal segítünk, hogy te legyél a legemlékezetesebb a virtuális konferencián, hogy az ügyfelek igent mondjanak az ajánlatodra, vagy hogy motiváló legyen a kollégáidnak tartott beszéded.

A csomag részeként szabadon kiválaszthatod, hogy melyik szakértőnkkel szeretnél dolgozni. Kérhetsz segítséged az üzeneted és megjelenésed, a hangod vagy épp a diasorod tökéletesítéséhez.

78 900 Ft helyett

Személyre szabott visszajelzés

+ E-book

Videón rögzített prezentációdat két, általad szabadon választott szakértőnk értékeli. Írásos, személyre szabott visszajelzésekkel segítenek, hogy az értékelések révén tudatosan építhess az erősségeidre, és tudd, miben kell még fejlődnöd, hogy önazonos és meggyőző legyél minden előadói helyzetben.

A csomag részeként szabadon kiválaszthatod, hogy melyik két szakértőnktől kérsz visszajelzést. Kérhetsz segítséget az üzeneteddel és megjelenéseddel, a hangoddal vagy épp a diasoroddal kapcsolatban.

53 900 Ft helyett

Minőség és profizmus

Légy Te is igényes az online prezentációdra!
10

Mindenkinek fárasztó az egész napos online jelenlét. Éppen ezért még fontosabb, hogy segítsd a másikat azzal, hogy minőséget adsz, hogy fókuszált vagy, odafigyelsz a másik félre, és rászabod az üzenetedet.

Mi az Impactnél azon dolgozunk, hogy megalapozzuk az online prezentálás kultúráját. Szeretnénk, ha online is hatásosan tudnál jelen lenni, és értékesnek találnák az üzenetedet. Segítünk, hogy a körülmények ne menjenek a minőség rovására, és Te magabiztos előadóvá válj az online térben is.

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Tudj meg többet, miért érdemes megszerezned a Kapcsolódj! prezentációs e-bookot

 

  • Először az online kihívásokról: Az első hazai szakkönyv, amely kifejezetten az online prezentációkhoz nyújt segítséget.
  • Átfogó megoldások: Komplex segítséget adunk mind a tartalom, mind a nonverbális kommunikáció, mind a design alakításához, hogy minden téren magabiztos lehess!
  • Profi szakértők: 5 szakértő osztja meg veled tapasztalatait, és készít fel hogy emlékezetes és inspiráló előadásokat tarts.
  • Irányt mutatunk: Nem a bölcsek kövét adjuk át, nem mondjuk meg, hogy melyik az a kéztartás, ami tuti sikert hoz. Helyette nagyon sok ötletet és tippet kapsz, hogy aztán a személyiségedhez passzoló technikákkal önazonos és hiteles előadó légy.
  • Fókuszban a közönség: Minden technika és minden gondolatunk azt a célt szolgálja, hogy a prezentációk révén összekapcsolódj a közönségeddel. Az igazán jó előadó empatikus és alázatos és a közönséget helyezi a középpontba.
  • Fenntartható fejlődés: Olyan kihívásokat és feladatokat adunk, amelyekkel elindulhatsz a fejlődés útján, újra és újra segítenek felismerni, miben kell még formálódnod. 
  • Legyen élmény a prezentálás: A legfontosabb küldetésünk, hogy felfedezhesd, milyen jó élmény az, amikor megtalálod az üzeneted, és egy előadás után az az első gondolatod: “Ez klassz volt, mindent elmondtam, amit szerettem volna.”
  • Felkészült leszel, és profin helytállsz majd az online térben is. 

 

A felelősség a miénk!

Ha úgy érzed, hogy nem segít a könyv abban, hogy jobb előadóvá válj, kérlek, írd meg nekünk! Mi felhívunk és átbeszéljük, mi az, amire szükséged van. Természetesen abban az esetben, ha nem vagy elégedett a könyvvel, visszafizetjük a könyv árát.

A csapatból öten is azon dolgoztunk, hogy praktikus tanácsokkal segítsünk titeket, és olyan információkat és példákat osszunk meg, amiket máshol így összegyűjtve nem találtok meg. Szívünk, lelkünk, szaktudásunk beleadtuk, hogy szeressétek a könyvet, élmény legyen az olvasás, és izgalmas felfedezés a fejlődés.

Kattints a megrendelés gombra, töltsd ki az űrlapot az adataiddal, és fizess kényelmesen a bankkártyáddal az OTP Simple rendszerén keresztül! Ezután csak annyi a dolgod, hogy megnyisd az e-mail fiókod, és a leveledben ráklikkelj az e-bookra, és elindulj velünk egy izgalmas úton! 🙂 

Írj nekünk, és mi megkeresünk. Mesélünk még a könyvről, beszélgetünk arról, hogy milyen kihívásaid vannak, arra a könyv milyen válaszokkal és ötletekkel tud segíteni téged. Utána meglátod, szükséged van-e a könyvre vagy sem.