Trénereink nemzetközi képesítéssel és több év tapasztalattal rendelkeznek fiatalok képzésében mind az üzleti, mind a non-profit szférában. Változatos szakmai hátterünk nagyban hozzásegít minket, hogy célcsoportunkkal könnyebben megtaláljuk a közös hangot, és számukra könnyen befogadható programot hozzunk létre.

Szijártó Adrienn, Impact alapító és tréner

Szijártó Adrienn

ALAPÍTÓ ÉS TRÉNER

"Minden tettünk üzenet a világ felé, egy lehetőség arra, hogy másokat inspiráljunk."

Munkám során mindig is olyan közösségekhez tartoztam, ahol együtt alkotva tanultunk, fejlődtünk és változtattunk. Dolgoztam magyartanárként, ösztöndíj koordinátorként, tartalom designerként is. A tréneri munka volt azonban az, ami megadta azt teljességet, amit igazán kerestem. Trénerként szeretem a közös alkotói folyamatot, amely során a résztvevők egyre tudatosabbá válnak a saját képességeik és erőforrásaik felhasználásában. Szeretem, ahogy a közös ötletelések új felismerésekhez, új energiákhoz vezetnek. Ez az együtt gondolkodás és alkotás inspirál engem akár kutató diákokkal, TEDxYouth-os előadókkal, vállalkozókkal vagy éppen vezetőkkel dolgozom, és mindig izgalmas utakra visz.

Email: adrienn.szijarto@impact-training.hu

Nagy Boglárka, Impact alapító és tréner

Nagy Boglárka

ALAPÍTÓ ÉS TRÉNER

"Ha közelebb kerülünk önmagunkhoz, közelebb kerülünk a világhoz."

Csoportos tanulási módszerekkel 2010 óta foglalkozom. A tréningeken leginkább azt élvezem, amikor az ott beindított tanulási folyamatot és a fejlődést távolról figyelhetem és én is tanulhatok a résztvevőktől.
Nemzetközi tanulmányok alapszakon végeztem a Budapesti Corvinus Egyetemen, itt ismerkedtem meg a helyi és nemzetközi diákszervezetek inspiráló világával, ami elvezetett a nemformális tanuláshoz, a tréningekhez is. Azóta tartom nagyon fontos értéknek a közös fejlődés élményét és az odafigyelést.

Email: boglarka.nagy@impact-training.hu

Mórocz Kata

Mórocz Kata

TRÉNER

Tréningjeimen olyan bizalmas és biztonságos környezet kiépítésére törekszem, ahol a résztvevők bátran meg mernek lépni kihívásnak tűnő feladatokat is. A tréningekben azt a csendet szeretem a legjobban, ami egy-egy jól feltett kérdést követ, hiszen ez azt jelenti, hogy éppen sikerült jó irányba terelni a fókuszt.

Email: kata.morocz@impact-training.hu