Győződj meg arról, hogy lehengerlő lesz az előadásod!

INGYENES WEBINÁRIUM


A magabiztos és profi előadás 5 alappillére

Győződj meg arról, hogy lehengerlő lesz az előadásod!

október 12. 10.00-11.00

Előadásra készülsz,  webináriumot tartasz, vagy videós tartalmat gyártasz? Szeretnéd, hogy rád figyeljenek, meghalljanak, és téged válasszanak? Szeretnél érthetően és fókuszáltan beszélni?

🛎️Az ingyenes webináriumon egy órában végigviszünk azokon a legfontosabb pontokon, amik garantálják, hogy olyan előadást tartasz majd, amit élmény lesz hallgatni, amihez aktívan kapcsolódnak és továbbbviszik a hírét.

4(10)

Gyere el te is, hogy

👌 gyorsabban és hatékonyabban menjen a felkészülés, és ezentúl ne azzal tölts órákat, hogy egy ppt sablonba, vázlatfüzetbe pakolod egymás után az unalmas, száraz adatokat.

👌 úgy építsd fel az előadásodat, hogy a másik könnyen kapcsolódjon hozzád, csak rád figyeljen és végre ne a mobilját nyomkodja.

👌 magabiztosan vezesd a tartalmaiddal a másikat, és ne adja fel az elején, hogy megértsen téged.

👌 megmutasd másoknak, hogyan lesz egy előadás azáltal több, hogy te adod elő. 

👌 ezentúl mindig beleférj a megadott időkeretbe, és ne rajtad múljon egy konferencián/megbeszélésen, hogy az ebédszünet fél órát csúszik.

ELŐADÓK

Szijártó Adrienn

Szijártó Adrienn

Prezentációs tréner, speaker coach & TEDxYOUTH előadó
Kata3

Stumpf Kata

Prezentációs tréner & TEDxYOUTH előadó

RÓLUNK MONDTÁK

A képzésen minden szükséges tudást megkaptunk, ami segítette a saját történetünk megszületését, kiállásunk, testbeszédünk értelmezését, a prezentációs drukkunk kezelését. Ajánlom a képzést azoknak, akik prezentációs félelmekkel küzdenek, nyitottak a saját történetük megosztására.

Palkó Bettina
PALKÓ BETTINA JUNIOR HR SPECIALISTA BONAFARM Zrt.

Komplex területen dolgozom ezért az információk könnyed és könnyen érthető átadása rengeteg fejtörést okozott. A program sokat segített abban, hogyan tudjuk izgalmasan és egyszerűen átadni a legösszetettebb üzenteket is. Nem csak technikai tippekkel gazdagodtam, hanem egyfajta gondolkodásmódot is sikerült elsajátítani.

KÖVECSES BETTINA JOGÁSZ TWOBIRDS

A tréning során nem csak praktikus tanácsokat, technikai megoldásokat kaptam, hanem ami sokkal fontosabb, azt a fajta egyszerűsített, lényegre törő megközelítését az információ átadásnak, ami rendkívül hasznosnak bizonyul a munkám során.

Szobonya Laci
SZOBONYA LÁSZLÓ STRATÉGIAI OSZTÁLYVEZETŐ GROUPAMA ZRT.

Akikkel együtt dolgozunk

 • K&H Bank
  K&H Bank
 • Reckitt Benckiser
  Reckitt Benckiser
 • Nestlé prezentációs tréning
  Nestlé
 • Budapest Bank
  Budapest Bank
 • UPC
  UPC Magyarország
 • 346dc43f60f3e9801424e523c7196c0e
  UNICEF
 • Lampyon
  Lampyon