Impact Training

2020. november 13-14. 9.00 - 16.30 + november 24. 18.00-21.00

Intenzív képzés a magabiztos prezentálásért

 

Ha a mostani időpont nem jó, szólunk, mikor lesz a következő.

 

Early bird jelentkezési határidő: október 23. 

Jelentkezési határidő: november 6.

A KÉPZÉS CÉLJA

 

Hiszünk abban, hogy a jó ötleteket, gondolatokat érdemes terjeszteni. Tudjuk, hogy neked is vannak ilyen gondolataid. Az Impact Lab egy prezentációs laboratórium, kísérleti terep, hogy megtaláld a saját előadói hangod, a mondanivalód üzenetét, így hatással lehess másokra is. Különböző technikák, gyakorlatok, szituációk által felfedezheted, hogyan lesz egy prezentáció azáltal több, hogy Te adod elő.
Azért indítunk egy 5 alkalmas átfogó képzést, hogy magabiztos és önazonos előadóként változást idézz elő, motiváld a csapatod, jövőképet fess a cég elé, és végre élvezd is a prezentálást.

Prezentációs eszköztár

A képzés elvégzésével a résztvevőink olyan eszköztár birtokába kerülnek, amely segítségével magabiztosabban, emlékezetesebben állhatnak ki üzleti megbeszéléseken, all staff meetingeken vagy akár konferenciákon is.

Szemléletmódváltás

A száraz, adatok átadását célzó előadások helyett egy friss, új prezentációs szemléletmódra tesznek szert, amely nemcsak segíti őket munkájuk hatékonyabb végzésében, de élvezetesebbé is teszi a prezentálás élményét.

Komplex készségfejlesztés

A kommunikációs és előadói kompetenciák fejlesztésén túl az innovatív gondolkodásmódban, az empatikus személetmódban, kreatív gondolkodásban is fejlődnek résztvevőink.

TRÉNEREK

bea

Barta Bea

Prezentációs tréner & TEDxYOUTH előadó
Dóri

Kocsis Dóra

Prezentációs tréner
XRY9A5140

Egerszegi Anna

Voice coach

VÉLEMÉNYEK KORÁBBI RÉSZTVEVŐKTŐL

A prezentációs képzés igazi ereje abban rejlik, hogy Kata és Adri profi segítségével minden résztvevő képes lesz megtalálni a “hangját”, ami igazan magabiztos előadóvá teszi. A magas szintű szakmai felkészültség mellett pedig a közvetlen, barátságos hangulat és a rengeteg nevetés is garantált!

Andavölgyi Vivi3
ANDAVÖLGYI VIVIEN SOCIAL MEDIA RECRUITMENT EXPERT PROFESSION.HU

A tréning során nem csak praktikus tanácsokat, technikai megoldásokat kaptam, hanem ami sokkal fontosabb, azt a fajta egyszerűsített, lényegre törő megközelítését az információ átadásnak, ami rendkívül hasznosnak bizonyul a munkám során.

Szobonya Laci
SZOBONYA LÁSZLÓ STRATÉGIAI OSZTÁLYVEZETŐ GROUPAMA ZRT.

A képzésen minden szükséges tudást megkaptunk, ami segítette a saját történetünk megszületését, kiállásunk, testbeszédünk értelmezését, a prezentációs drukkunk kezelését. Ajánlom a képzést azoknak, akik prezentációs félelmekkel küzdenek, nyitottak a saját történetük megosztására.

Palkó Bettina
PALKÓ BETTINA JUNIOR HR SPECIALISTA BONAFARM Zrt.

Komplex területen dolgozom ezért az információk könnyed és könnyen érthető átadása rengeteg fejtörést okozott. A program sokat segített abban, hogyan tudjuk izgalmasan és egyszerűen átadni a legösszetettebb üzenteket is. Nem csak technikai tippekkel gazdagodtam, hanem egyfajta gondolkodásmódot is sikerült elsajátítani.

KÖVECSES BETTINA JOGÁSZ TWOBIRDS

KÉPZÉSI PROGRAM

Képzési program

1. nap november 13. péntek 9.00-16.30

Kapcsolódj! - A közönségre szabott üzenet 

Mi a különbség az információ és az üzenet között? Hogyan segíthetnek és vezethetnek félre a nyilvános beszédben a sztereotípiák? Mi a különbség aközött, ha X-esek vagy Y-osok, marketingesek vagy programozók, nők vagy éppen férfiak ülnek a közönséged soraiban?
Az adatokat úgy filterezzük, hogy emlékezetes üzeneteket alkossunk a közönségünknek.

A személyes történetek ereje - Storytelling alapok

A megélt életesemények, személyes történeteink hogyan támogathatnak egy üzleti beszámolót? A focimeccs, a szomszéd, az orvosi váróterem vagy éppen a kutyád/macskád/gyereked hogyan lehet része egy üzleti prezentációnak úgy, hogy közben hiteles és komoly légy? Hogyan hassunk az emberek érzelmeire egy beszéd során?
Kulcsgondolatokból történeteket szövünk, a történetekkel pedig az üzeneteket támogatjuk. Hagyd, hogy a történeteid elvégezzék helyetted a munkát!

2. nap november 14. szombat 9.00-16.30

Tudatos jelenlét a pódiumon - Testbeszéd és stresszkezelés 

Hova tegyed a kezeid? Egy helyben állj, vagy járkálj fel-alá? Diasorral, vagy anélkül állj ki az emberek elé? Hova tegyél hangsúlyt? Mikor kell szünetet tartani? Lassíts vagy gyorsíts? Hogyan tudatosítsd a testbeszéded, hogy magabiztosabbá válj, amikor mások előtt kell beszélned? Próbálunk, elemzünk, kísérletezünk, újra próbálunk, újra elemzünk, végül elraktározunk, hogy önmagunk lehessünk a vetítővászon előtt.

Az online kommunikáció hajnala - Legyél profi online is! 

Ami ma zajlik körülöttünk, újabb kihívások elé állít mindannyiukat a magánéletünkben és a munkánkban is. Sokunknak otthonról, online is meg kell tanulnunk előadni magunkat, átadni üzenetünket. Hirtelen helyt kell állnunk online meetingeken, virtuális konferenciákon és webinárokon.
Új, praktikus ismeretekre lett szükségünk. Segítünk, hogy online is természetesen tudjatok jelen lenni.

3. A puding próbája - Előadás és visszajelzés - november 24. kedd  18.00-21.00 

A tréningek gyakorlóterepe után átadjuk a színpadot a résztvevőinknek. A sorozat lezárásaként egy TED-szerű klub estet szervezünk, ahol élesben is kipróbálhatják újonnan megszerzett előadói eszköztárukat. A közönség soraiba érdeklődőket, családtagokat, kollégákat is várunk, hogy a biztonságos tréning terem után növeljük a kihívást. Egyúttal arról is gondoskodunk, hogy mindenki kényelmesen érezze magát a helyzetben, s csak kicsit lépjünk túl a komfort zóna határán. A 4 hetes kurzus alatt erre a beszédre is készülünk, hogy lezárásként sikerélményben lehessen részetek.

A tréning ára magában foglal egy max. 90 perces prezentációs konzultáció lehetőséget is. Itt a végső prezentációd üzenetének megtalálásában, finomhangolásában, elpróbálásában segítünk. A konzultáció alatt csak rád figyelünk, és együtt alkotva gondolkodunk a beszédeden.

REGISZTRÁCIÓ

Alapcsomag

Részvétel a képzési programon és ünnepi záráson

+ 1 alkalom egyéni speaker coaching

+ ajándék Kapcsolódj - Prezentálj profin online e-book

+ hangbemelegítő videógyakorlat Egerszegi Annával

early bird: 99 000 Ft 

normál: 129 000 Ft 

(Az árak áfamentesek.)

 

 

"Turbó csomag"

Részvétel a képzési programon és ünnepi záráson

+ 3 alkalom egyéni speaker coaching

+ ajándék Kapcsolódj - Prezentálj profin online e-book

+ hangbemelegítő videógyakorlat Egerszegi Annával

early bird: 129 000 Ft 

normál: 159 000 Ft 

(Az árak áfamentesek.)

 

 

Kapcsolódj


Prezentálj profin online is!

Ha jelentkezel a képzésre, akkor ajándékba megkapod tőlünk ezt a praktikus e-bookot, amellyel élmény lesz a prezentálás, és könnyedén összekapcsolódsz a közönségeddel!

Az Impact csapat öt szakértője gyakorlati tippeket, példákat és inspiráló történeteket oszt meg veled több mint 90 oldalon, hogy online is magabiztos és hiteles előadó légy!

1