fbpx

Impact lab ösztöndíj

JÓ ÜGYEKHEZ JÓ ÜZENETEK KELLENEK

A fontos ügyeket a jól kibontott üzenetekkel könnyebb észrevenni, könnyebb terjeszteni. Az üzenetek által összekapcsolódunk és cselekedni akarunk. Éppen ezért szeretnénk egy fontos ügyet támogatni azáltal, hogy civil szervezetek számára meghirdetünk egy ingyenes helyet az Impact Lab - átfogó képzés a magabiztos prezentálásért képzésünkre.

 

IMPACT LAB (18)

TÉGED IS VÁRUNK, ha egy civil szervezet aktív tagjaként

MI TÖRTÉNIK AZ IMPACT LAB KÉPZÉSEN?

Az Impact Lab egy prezentációs laboratórium, kísérleti terep, hogy megtaláld a saját előadói hangod, a mondanivalód üzenetét, így hatással lehess másokra is. Szeretnénk, ha ez a képzés támogatná, hogy az ügyeteket hitelesen és hatékonyan tudd képviselni. A képzésen különböző technikák, gyakorlatok, szituációk által felfedezheted, hogyan lesz egy prezentáció azáltal több, hogy TE adod elő.  Egyszerre tanulságos és szórakoztató, játékos és interaktív ez a képzés

A részletes programról itt olvashatsz!

prezentációs képzés

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?

Egyszerűen! Ha aktív tagja vagy egy civil szervezetnek és szeretnéd a prezentációs készségeidet fejleszteni, akkor írj nekünk és megbeszéljük, melyik nyílt képzéses csapathoz tudsz csatlakozni. 

Várjuk a jelentkezésed az adrienn.szijarto@impact-training.hu e-mail címen. 

VÉLEMÉNYEK KORÁBBI RÉSZTVEVŐKTŐL

"Számomra az Impact Lab egy nagyon jó élmény volt, mert különböző szektorokból érkező emberekkel ismerkedhettem meg és egy átfogó, a prezentálás minden területét felölelő képzésen vehettem részt ingyen, ami egy hatalmas ajándék, nagyon komoly és becsülendő elköteleződés az alapítók részéről. "

BenkőFruzsi2
Benkő Fruzsina Alapító és elnök InDaHouse

"Számomra az Impact Lab élmény és fejlődés. Az azonnal jól használható tudás megszerzésének a helye, ahol a másoktól tanulás és a javító/megerősítő visszajelzések, tehát egymás építése legalább akkora élmény volt, mint a szakértők okos iránymutatása."

ujvarieniko1
Újvári Enikő Alelnök Három Királyfi, Három Királylány

"Számomra az Impact Lab egy műhely, ahol a hatásos prezentációk és előadások születnek. Nagyon sokat lehet tanulni a képzésen arról, hogy hogyan lehet egy projektet vagy egy ötletet izgalmasan előadni. Mindenzt modern és könnyen áttekinthető PPT-kel. Így sokkal hatásosabban lehet át adni a szervezetben történt dolgokat a tagság számára."

MózesGergő4
Mózes Gergő Marketing és innovációs terület vezetője Jövőt Építő Generációja Egyesület

Érdekel az ösztöndíj program? Jelentkezz az adrienn.szijarto@impact-training.hu e-mail címen, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot!