fbpx

Beszélj magabiztosan és meggyőzően!

Beszélj magabiztosan és meggyőzően!


Előadástechnika és beszédtechnika oktatóvideó

NEM CSAK ELŐADÓKNAK!

A profi kommunikáció elengedhetetlen része, hogy amit mondasz és ahogy mondod összhangban legyen egymással.

Az oktatóvideók által segítünk, hogy magabiztosan és meggyőzően légy jelen a különböző kommunikációs helyzetekben.

A bemutatott gyakorlatok és technikák révén nemcsak jobb előadóvá válsz, hanem azt tapasztalod majd, hogy a mindennapi kommunikációd is fókuszáltabb, letisztultabb lesz.

Képes leszel lényegretörően fogalmazni és könnyebben összekapcsolódsz a másik féllel. 

előadó születik webkep (6)
18(9)

Mire fordítottunk kitüntetett figyelmet az oktatóvideó készítése során?

  • Sokfajta példát hozunk: céges, vállalkozói és Tedx-es tapasztalatok, legnézettebb TED előadók és híres szónokok beszédei, saját történeteink…
  • Könnyen alkalmazható gyakorlati tippeket adunk, például megmutatjuk neked azt a prezentációs térképet, amivel gyorsabb és egyszerűbb lesz a felkészülés.
  • Evidence based eredményeket mutatunk be - olyan kutatásokra támaszkodunk, amik bizonyítottak, és amikben mi is hiszünk.

Oktatók

Képkivágás

Szijártó Adrienn

alapító, prezentációs tréner, coach & TEDxYOUTH felkészítő
IMG_9230_web

Barta Bea

prezentációs tréner és TedxYouth előadó
XRY9A5140

Egerszegi Anna

Prezentáció designer

MIÉRT VELÜNK?

Az Impact csapat tagjait összeköti a TED konferenciák, a történetmesélés, a retorika és prezentáció tudománya iránti rajongás. 

Több mint 6 év tapasztalattal rendelkezünk mind az üzleti, mind a non-profit szférában, valamint a TEDx konferenciák világában.

A legtöbben a lelkesedésünket, a szakmai elhivatottságunkat és a gondos odafigyelést szeretik bennünk.

Kellően maximalisták is vagyunk, úgyhogy az oktatóvideót is teszteltettük és finomhangoltuk, hogy biztosan értékes, minőségi és élvezetes legyen az eredmény! 

VÉLEMÉNYEK RÉSZTVEVŐINKTŐL

Gyakorlás teszi a mestert – tartja a mondás, s ez különösen igaz a jó prezentációs készségre. Gyakorlatias feladatok, egy kis elmélet, jó hangulat és felkészült trénerek. Köszönöm a részvételi lehetőséget!

Sepsey Barna, The Pitch Education
SEPSEY BARNA ÜGYVEZETŐ THE PITCH EDUCATION

A prezentációs képzés igazi ereje abban rejlik, hogy Kata és Adri profi segítségével minden résztvevő képes lesz megtalálni a “hangját”, ami igazan magabiztos előadóvá teszi. A magas szintű szakmai felkészültség mellett pedig a közvetlen, barátságos hangulat és a rengeteg nevetés is garantált!

Andavölgyi Vivi3
ANDAVÖLGYI VIVIEN SOCIAL MEDIA RECRUITMENT EXPERT PROFESSION.HU

Alapvetően logikai alapon szoktam az előadásomat felépíteni, és igazi kihívás volt, hogy ez a tréning az érzelmi megnyerés eszközeire helyezte a hangsúlyt. Nem receptet, hanem eszközöket kaptunk, amit volt is lehetőségünk gyakorolni. Jó hangulat, új tudás és sok gyakorlás - ezt kaptam a trénerektől.

Sztaniszláv András
SZTANISZLÁV ANDRÁS VEZETŐ TANÁCSADÓ PERSONAR KOMMUNIKÁCIÓS TANÁCSADÓ KFT.

A tréning során nem csak praktikus tanácsokat, technikai megoldásokat kaptam, hanem ami sokkal fontosabb, azt a fajta egyszerűsített, lényegre törő megközelítését az információ átadásnak, ami rendkívül hasznosnak bizonyul a munkám során.

SZOBONYA LÁSZLÓ STRATÉGIAI OSZTÁLYVEZETŐ GROUPAMA BIZTOSÍTÓ ZRT.

Adrienn figyelmének, türelmének, ráhangoló, együttműködést segítő játékainak és megoldásközpontú kérdéseinek köszönhetően maximálisan sikerült teljesítenie a vágyunkat és egy remek csapat állt össze a nap végére.

6
BARTA NIKOLETT ALAPÍTÓ ÉS OKTATÁSMÓDSZERTANI FEJLESZTŐ ÍGY DOLGOZUNK MI

Nagyon elégedettek voltunk. Néhány órás képzés is elég volt ahhoz, hogy hasznos tanácsokkal, praktikákkal gazdagodjunk. A tréner szakmai tudása nagyon jó volt. A képzés anyagát előzetesen úgy állította össze, hogy az személyre szabottan, egyedi problémáinkhoz igazodott.

BORGSTRÖM MÁRK BUSINESS PLANNING ANALYST NNG KFT.

A képzésen minden szükséges tudást megkaptunk, ami segítette a saját történetünk megszületését, kiállásunk, testbeszédünk értelmezését, a prezentációs drukkunk kezelését. Ajánlom a képzést azoknak, akik prezentációs félelmekkel küzdenek, nyitottak a saját történetük megosztására.

Palkó Bettina
PALKÓ BETTINA JUNIOR HR SPECIALISTA BONAFARM Zrt.

Komplex területen dolgozom ezért az információk könnyed és könnyen érthető átadása rengeteg fejtörést okozott. A program sokat segített abban, hogyan tudjuk izgalmasan és egyszerűen átadni a legösszetettebb üzenteket is. Nem csak technikai tippekkel gazdagodtam, hanem egyfajta gondolkodásmódot is sikerült elsajátítani.

KÖVECSES BETTINA JOGÁSZ TWOBIRDS

Csomagajánlatok

Előadástechnikai oktatóvideó + Beszédtechnika oktatóvideó

A csomag értéke: 58 400 Ft 

Most: