fbpx

Egyéni prezentációs felkészítés – ONLINE is!

AZ EGYÉNI FELKÉSZÍTÉS CÉLJA

Az egyéni prezentációs felkészítés során csak a te üzeneteddel foglalkozunk. Kérdésekkel segítünk felszínre hozni az értékes információkat, történeteket, a koherens struktúrát. Mindezt azért, hogy te legyél a legemlékezetesebb a konferencián, hogy nyélbe üsd azt az új üzletet a sales megbeszélésen, vagy hogy motiváló legyen a kollégáidnak tartott évértékelő.

 

191207-BusImpactTraining-Situations-57-LR
Közös gondolkodás

Segítünk kimozdulni a megszokott gondolkodási sémádból, hogy megtaláljuk a legmagvasabb gondolatokat, és kiaknázzuk a témádban rejlő potenciált.  Rávilágítunk a fontos elemekre, kidomborítjuk a fő üzenetet, felépítjük a gondolati ívet. 

Kérdések

Nem mondatokat adunk a szádba, hanem jól kérdezünk, azért, hogy a benned lévő választ a felszínre tudd hozni. Hiszünk a kreativitásodban és abban, hogy a te témádat te ismered a legjobban.

Strukturált felkészülés

Egy fontos előadás előtt a naptáradba bevésett felkészítő alkalmak segítenek abban, hogy végül a színpadra maximális magabiztossággal állhass ki. Így elkerülheted az utolsó pillanatos kapkodás okozta stresszt és felesleges izgulást, és valóban élvezheted az előadásodat.

TÉGED IS VÁRUNK, HA...

  • vezetőként fontos, hogy mit és hogyan kommunikálsz a csapatodnak vagy a szervezetnek
  • vállalkozóként, szabadúszóként számít, hogy a megjelenéseddel hogyan képviseled és építed a márkádat, és ezzel hogyan szerzel ügyfeleket
  • a munkád során gyakran kerülsz prezentációs helyzetekbe
  • konferenciákon, előadásokon képviseled a céged, a márkád, és bár jó előadónak tartod magad, szeretnél a legjobbak között lenni
  • krónikus halogató vagy, és mindig az utolsó pillanatban készülsz fel az előadásokra
  • eddig nemet mondtál prezentációs kihívásokra, mert nem érzed magad bennük komfortosan
  • könnyebben jönnek felszínre a gondolataid, ha azokon másokkal közösen ötletelhetsz

HOGYAN TÖRTÉNIK AZ EGYÉNI FELKÉSZÍTÉS?

Nincs rá kész receptünk, igazodunk a te igényeidhez. Ha egy konkrét előadásra készülsz, akkor lehet, hogy csak beszélgetni fogunk róla; lehet, hogy közösen beszédet írunk, de az is lehet, hogy mikrofonnal addig próbálunk egy blokkot, amíg az folyékonyan megy. Nagy eszköztárral dolgozunk, és érezni fogjuk, hogy mire lenne leginkább szükséged. 

191207-BusImpactTraining-Situations-28-LR

MENNYI IDŐ EGY FELKÉSZÜLÉS?

A kihívástól és tőled is függ. Egy találkozó kb. 60 perc. Az első alkalom általában a tartalom és a struktúra megtalálására elég lehet. A következő alkalommal  pedig már a közös begyakorlás, elpróbálás, finomhangolás kerülhet fókuszba.

Egy fontos konferencia, céges szereplés előtt legalább két alkalmat javaslunk, de már egy alkalom után is sokkal összefüggőbbé és hatásosabbá válik a mondanivalód. Ha viszont gyakran adsz elő, akkor rendszeres konzultációkat javasolunk, hogy minden előadásodra kiforrt gondolatokkal érkezhess.

ÉRDEKEL AZ EGYÉNI FELKÉSZÍTÉS?

Találkozz velünk, és tapasztald meg, hogy milyen az, amikor egy profi prezentációs coach segíti a felkészülésedet! Töltsd ki az alábbi adatlapot a jelentkezéshez, és mi felvesszük veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk.

VÉLEMÉNYEK KORÁBBI RÉSZTVEVŐKTŐL

"A folyamat alatt végig úgy éreztem, hogy játszva tanulhatom meg, hogyan tudok nagyobb hatást elérni a prezentációimmal. Az elsajátított praktikák használata nagyon hamar természetessé vált, aminek köszönhetően sokkal tisztább, sokkal egyértelműbb üzenetet tudok átadni a közönségemnek. A felkészítés eredménye annyira látványos, hogy pár napja, miután meghallgattam egy kollégám előadását, a következő párbeszéd zajlott le köztünk:
T - Zoli, annyira ütős volt az eleje, szerintem biztos, hogy dolgoztál ezen az Adrival.
Z - Neeeee, ez ennyire látszik?"

_BDP7546
Bónis Tamás Product Manager Ingatlan.com

"Egy 2 perces angol nyelvű bemutatkozó videót készítettem, azzal a céllal, hogy 16 business coach közül a potenciális ügyfelek közül néhányan engem válasszanak. Az Impact trénerei kérdésekkel és javaslatokkal segítettek nekem abban, hogy a bemutatkozásom énközpontú, CV listázás helyett a hallgatóság szemszögéből megfogalmazott üzeneteket tartalmazzon. Kata jelen volt, miközben készre csiszoltam az előadásomat, és visszajelzésekkel, javaslatokkal támogatott: mi az a mozdulat, amit inkább elhagyjak, mert mindig belezavarodtam; technikát javasolt, hogyan gyorsítsam a beszédemet élvezetes tempóra; támpontot adott, hogyan képzeljem oda a közönséget a kamera mögé. Végül ő vette fel a beszédet a telefonom kamerájával újra meg újra, egészen addig, mígnem mindketten elégedettek lettünk az eredménnyel."

60418795_2285447421783141_8590233191011319808_n
Somlai Dániel Business Coach, Vezetési Tanácsadó

"Egy nagyon jelentős prezentáció előtt kerestem meg a lányokat. A kezdetekkor azt sem tudtam még, hogy hogy állok színpadra ájulás nélkül. Végül pedig magabiztosan, értelmesen, fantasztikusan jó élményekkel sikerült az előadás, hála Adri profi felkészítésének. A legjobb döntés volt az Impacthez fordulni!:)"

matykónoémi
Matykó Noémi Alapító & Társalapító Chiro Marketing, The Paradise Project
191207-BusImpactTraining-Situations-56-LR

Érdekel a felkészítés? Kattints az alábbi gombra, és töltsd ki az adatlapot, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot!

Kérdésed van? Bizonytalan vagy, hogy miben segíthetne neked az egyéni felkészítés? 

Hívd fel Szijártó Adriennt (06306290299), vagy írj neki emailt: adrienn.szijarto@impact-training.hu