fbpx

Trénereink több év tapasztalattal rendelkeznek mind az üzleti, mind a non-profit szférában. Változatos szakmai hátterünk nagyban hozzásegít minket, hogy célcsoportunkkal könnyebben megtaláljuk a közös hangot, és számukra könnyen befogadható programot hozzunk létre.

Képkivágás

Szijártó Adrienn

ALAPÍTÓ ÉS TRÉNER

"Minden tettünk üzenet a világ felé, egy lehetőség arra, hogy másokat inspiráljunk."

Munkám során mindig is olyan közösségekhez tartoztam, ahol együtt alkotva tanultunk, fejlődtünk és változtattunk. Dolgoztam magyartanárként, ösztöndíj koordinátorként, tartalom designerként is. A tréneri munka volt azonban az, ami megadta azt teljességet, amit igazán kerestem. Trénerként szeretem a közös alkotói folyamatot, amely során a résztvevők egyre tudatosabbá válnak a saját képességeik és erőforrásaik felhasználásában. Szeretem, ahogy a közös ötletelések új felismerésekhez, új energiákhoz vezetnek. Ez az együtt gondolkodás és alkotás inspirál engem akár kutató diákokkal, TEDxYouth-os előadókkal, vállalkozókkal vagy éppen vezetőkkel dolgozom, és mindig izgalmas utakra visz.

Email: adrienn.szijarto@impact-training.hu

bea

Barta Bea

TRÉNER

Nagyon szeretem figyelni, ahogy egy prezentáció kidolgozásának folyamata során a gondolatok, az érzelmek és személyesség, valamint az előadásmód egységbe érnek. Munkám során ennek az egységnek a megteremtése a célom. 2015 óta foglalkozom a nyilvános beszéd műfajával. A Toastmasters nevű nemzetközi retorika klubhálózat tagjaként megszereztem a Competent Communicator címet. 2019-ben a TEDxYouth konferencián adtam elő a transzgenerációs örökségeinkről.

 

Anna

Egerszegi Anna

VOICE COACH ÉS TRÉNER

Logopédus, voice coach, a Színház- és Filmművészeti Egyetem beszédtanára vagyok. Hiszek abban, hogy a jól képzett, szép hang hatalmas „varázserővel” bír: ahogy az igényes és ápolt külsőhöz, úgy a kellemes hanghoz is automatikusan pozitív tulajdonságokat társítanak az emberek. 2012 óta tartok egyéni és csoportos beszédtechnika tréningeket riportereknek, színészeknek, közép- és felsővezetőknek és mindazoknak, akik használják a hangjukat munkájuk során vagy csak fontos számukra a tiszta, érthető beszéd.

Laura

Gál Laura

TRÉNER

Végzettségemet tekintve újságíró vagyok és közgazdász, ám amikor megkérdezik tőlem, hogy mivel foglalkozom, azt szoktam mondani, hogy történeteket mesélek az embereknek. Az elmúlt öt évben ezt kommunikációs tanácsadóként teszem, előtte pedig öt éven át marketinges voltam kkv-knál és multinacionális vállalatoknál, itthon és külföldön egyaránt. Utóbbival párhuzamosan hazai lapoknak írtam gazdasági és lifestyle témákban szabadúszó újságíróként. Trénerként, PR-esként és újságíróként is ugyanaz a cél vezérel: a munkám eredményeként hiteles és érdekes történetek születnek, amelyek értéket teremtenek azok számára, akik hallgatják vagy olvassák őket.

 

Én

Jobbágy Judit

MARKETING MENEDZSER

Végzettségem szerint közgazdász vagyok, az Impact csapatát marketingesként erősítem. Korábban már belekóstoltam a szervezet és kompetenciafejlesztés világába, örülök, hogy egy olyan brand-et erősíthetek, ahol soft skill-ek fejlesztése és a csoportban való tanulás párosul, célozva azt, hogy komfortosabbá tegye a résztvevőket olyan helyzetekben, amikor közönség elé kell kiállniuk.

Réka

Végi Réka

PREZENTÁCIÓS DESIGNER

Több, mint 10 éve készítek prezentációkat, PowerPointba csatornázva a szépérzékemet, a kommunikációs tapasztalataimat és üzleti világban szerzett stratégiai látásmódomat. Hiszek abban, hogy a PPT nem ellenség, hanem egy bárki számára elérhető, tökéletes design eszköz. Abban segít, hogy az előadó átadja üzenetét a közönségének, vagy adott esetben abban, hogy az olvasója külön magyarázat nélkül megértse a tartalmát. A jó PPT jó kérdésekkel kezdődik, a közönség ismeretére és világos üzenetekre épül. Így lesz a PPT design kommunikáció, nem dekoráció.

Dóri

Kocsis Dóra

TRÉNER

Hiszek abban, hogy egy inspiráló prezentáció megváltoztathatja a világot. Személetmód vagy akár életmódváltásra ösztönözhet, segíthet máshogy látni és megoldani egy megoldhatatlannak tűnő problémát. A történetmesélés gyermekkorom óta része életemnek és hiszem, hogy mindenkiben ott rejlik rengeteg olyan történet, ami felszínre akar törni. Trénerként az a célom, hogy segítsek ezeket a felszínre hozni, hogy ezáltal minél többen megtapasztalják azt az örömöt, amit saját történetünk megtalálása és elmesélése okoz.