fbpx

Minden tettünk üzenet a világ felé, egy lehetőség arra, hogy másokat inspiráljunk.

Trénereink több év tapasztalattal rendelkeznek mind az üzleti, mind a non-profit szférában, valamint a TEDx konferenciák világában. Változatos szakmai hátterünk nagyban hozzásegít minket, hogy a célcsoportunkkal megtaláljuk a közös hangot, és számukra könnyen befogadható programot hozzunk létre.

Képkivágás

Szijártó Adrienn

ALAPÍTÓ & PREZENTÁCIÓS TRÉNER & SPEAKER COACH & TEDXYOUTH FELKÉSZÍTŐ

Sokak bakancslistáján szerepel az a vágy, hogy egyszer szeretnének a TEDx színpadán, azon a bizonyos piros körön állni. Az én bakancslistámon az szerepelt, hogy szeretnék másoknak segíteni abban, hogy azon a bizonyos piros körön állhassanak, és üzeneteiket másokkal is megoszthassák. Így lettem a TEDxYouth-előadók egyik felkészítője. A tapasztalataimat aztán átemeltem az üzleti prezentációk világába is. 2015 óta dolgozom azon az ügyfelekkel, tréningrésztvevőkkel, hogy képesek legyenek tiszta üzeneteket megfogalmazni, komfortosan érezzék magukat az előadói szerepben, és könnyen összekapcsolódjanak a közönségükkel.

Email: adrienn.szijarto@impact-training.hu

IMG_9230_web

Barta Bea

PREZENTÁCIÓS TRÉNER & TEDxYOUTH ELŐADÓ & SPEAKER COACH

Nagyon szeretem figyelni, ahogy egy prezentáció kidolgozásának folyamata során a gondolatok, az érzelmek és személyesség, valamint az előadásmód egységbe érnek. Munkám során ennek az egységnek a megteremtése a célom. 2015 óta foglalkozom a nyilvános beszéd műfajával. A Toastmasters nevű nemzetközi retorika klubhálózat tagjaként megszereztem a Competent Communicator címet. 2019-ben a TEDxYouth konferencián adtam elő a transzgenerációs örökségeinkről.

Email: bea.barta@impact-training.hu

Anna

Egerszegi Anna

VOICE COACH ÉS TRÉNER

Logopédus, voice coach, a Színház- és Filmművészeti Egyetem beszédtanára vagyok. Hiszek abban, hogy a jól képzett, szép hang hatalmas „varázserővel” bír: ahogy az igényes és ápolt külsőhöz, úgy a kellemes hanghoz is automatikusan pozitív tulajdonságokat társítanak az emberek. 2012 óta tartok egyéni és csoportos beszédtechnika tréningeket riportereknek, színészeknek, közép- és felsővezetőknek és mindazoknak, akik használják a hangjukat munkájuk során, vagy csak fontos számukra a tiszta, érthető beszéd.

Email: anna.egerszegi@impact-training.hu

Laura

Gál Laura

PREZENTÁCIÓS TRÉNER & PR SZAKÉRTŐ

Végzettségemet tekintve újságíró vagyok és közgazdász, ám amikor megkérdezik tőlem, hogy mivel foglalkozom, azt szoktam mondani, hogy történeteket mesélek az embereknek. Az elmúlt öt évben ezt kommunikációs tanácsadóként teszem, előtte pedig öt éven át marketinges voltam kkv-knál és multinacionális vállalatoknál, itthon és külföldön egyaránt. Utóbbival párhuzamosan hazai lapoknak írtam gazdasági és lifestyle témákban szabadúszó újságíróként. Trénerként, PR-esként és újságíróként is ugyanaz a cél vezérel: a munkám eredményeként hiteles és érdekes történetek születnek, amelyek értéket teremtenek azok számára, akik hallgatják vagy olvassák őket.

 

Geri Virág

Geri Virág

PREZENTÁCIÓS TRÉNER, SZERKESZTŐ & SOCIAL MEDIA MENEDZSER

Az összekapcsolódásra, a közösségi kapcsolatok építésére az online tér rengeteg lehetőséget kínál. Izgalmas kihívás, hogy az Impact küldetése minél több emberhez eljusson a különféle platformokon, értéket közvetítsünk, az üzeneteink célt érjenek, és hosszútávú kapcsolatokat alakítsunk ki azokkal, akikkel már együttműködtünk. Igazi kreatív munka, hogy nap mint nap olyan vizuális és szöveges tartalmakat alkossunk, amelyek érdekesek, naprakészek és hitelesek.
Trénerként szeretem felszabadítani az energiákat, hogy azok pozitívan támogassák résztvevőinket a felkészülés folyamatában és az előadás alatt egyaránt. 

Email: virag.geri@impact-training.hu

Dóri

Kocsis Dóra

PREZENTÁCIÓS TRÉNER & SPEAKER COACH & TÖRTÉNETMESÉLŐ

Hiszek abban, hogy egy inspiráló prezentáció megváltoztathatja a világot. Személetmód- vagy akár életmódváltásra ösztönözhet, segíthet máshogy látni és megoldani egy megoldhatatlannak tűnő problémát. A történetmesélés gyermekkorom óta része az életemnek, és hiszem, hogy mindenkiben ott rejlik rengeteg olyan történet, ami felszínre akar törni. Trénerként az a célom, hogy segítsek ezeket a felszínre hozni, hogy ezáltal minél többen megtapasztalják azt az örömöt, amit saját történetünk megtalálása és elmesélése okoz.

Email: dora.kocsis@impact-training.hu

Stumpf Kata2

Stumpf Kata

PREZENTÁCIÓS TRÉNER & TEDxYOUTH ELŐADÓ & TELEVÍZIÓS RIPORTER

Televíziós szerkesztő, riporter, valamint a Konnekt Egyesület alapítója és vezetője vagyok. M2 Petőfi TV-s munkám során beleszerettem a vizuális tartalomgyártás folyamatába. Fiatalokkal foglalkozó civil szervezeti munkásságom pedig megtanított arra, hogy a minőség ezen a téren fontosabb, mint valaha. Saját történetemmel és üzenetemmel kétszer állhattam a TEDx színpadán, megtapasztalva ezzel azt a különleges folyamatot, ahogyan egy személyes gondolat átadható üzenetté formálódik.

Email: kata.stumpf@impact-training.hu

250951108_2973459202969613_5519096585724999046_n (1) (1)

Popper Lili

PREZENTÁCIÓS DESIGNER

Évtizedes nemzetközi prezentációkészítői tapasztalatommal segítem a résztvevőket a tréningjeimen, amit a Prezinél dolgozva, majd saját céges és az Impact ügyfeleivel való közös munka során szereztem.
Készítettem már prezentációkat TED beszédekhez, keynote előadóknak, startupoknak és non-profitoknak is.
Tréningjeimen a hatékony vizuális kommunikáció alapjait mutatom be: a lényegre törő üzenet, a fókuszvezetés és a közönség fejével való gondolkodás művészetét.