fbpx

Tréningek Y generációs szenvedéllyel

Imact - Y generációs tréningek

Y GENERÁCIÓS TRÉNINGEK

Fejlődni vágyóknak és a változással haladóknak

Pályakezdőként mi magunk is tapasztaltuk, hogy ahhoz, hogy sikeresek legyünk munkahelyünkön és karrierünkben, számos olyan készségre van szükség, melyek nem részei a felsőoktatási programoknak. Mi ezt a hiányt hidaljuk át.

Célunk, hogy olyan képzéseket kínáljunk, amelyek lehetőséget teremtenek a résztvevők számára, hogy megtalálják azt az utat a munkaerőpiacon, amely igazán motiválja és inspirálja őket. Értékeik, céljaik és képességeik ismeretében pedig készek legyenek arra, hogy önmagukat és környezetüket is tudatosan fejlesszék és változást hozzanak létre.

Összetett tréningmegoldásainkkal képessé tesszük az egyéneket, csapatokat és szervezeteket, hogy túllépjenek saját határaikon, növeljék munkájuk hatékonyságát és eredményesebbek legyenek.

Mindezt új generációs szemléletmódunkra és nemzetközi tapasztalatunkra alapozott képzési módszereink teszik lehetővé.

TAPASZTALATUNK

Nemzetközi képesítéssel és több év tapasztalattal rendelkezünk fiatalok és felnőttek képzésében mind az üzleti, mind a non-profit szférában. Változatos szakmai hátterünk nagyban hozzásegít minket, hogy célcsoportunkkal könnyebben megtaláljuk a közös hangot, és számukra könnyen befogadható programot hozzunk létre.

Rendszerszintű szemléletmódunk lehetővé teszi, hogy tréningjeinket az egyedi vállalati szükségletekre szabjuk, és mérhető, hosszú távú hatást érjünk el egyének és csapatok szintjén.

KÉPZÉSEINK

PREZENTÁCIÓS KÉSZSÉGFEJLESZTÉS

A prezentáció fő funkciójának legtöbben az információ átadást tartják. Valójában sokkal több lehetőség rejlik benne. Ez az egyik legerősebb eszközünk arra, hogy üzenetet adjunk át, változást indítsunk el. Csapatunkkal a meggyőző és hiteles prezentáláshoz kínálunk különböző fejlesztő képzéseket.

BELSŐ KOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉS

A versenyképesség előfeltétele a szervezeten belüli együttműködés. Az együttműködés alapköve pedig a hatékony belső kommunikáció. Mi olyan belső kommunikációban hiszünk, amely nem csupán információátadásról, hanem fontos üzenetek célba éréséről, emberek és csapatok összekapcsolódásáról, bizalom épüléséről, motivációról és inspirációról szól.

elegant_icon

SZERETNE VELÜNK DOLGOZNI?