fbpx

Egyéni prezentációs felkészítés

AZ EGYÉNI FELKÉSZÍTÉS CÉLJA

Az egyéni prezentációs felkészítés során csak a te üzeneteddel foglalkozunk és kérdésekkel segítünk felszínre hozni az értékes információt, történetet, a koherens struktúrát. Mindezt azért, hogy te legyél a legemlékeztesebb a konferencián, hogy nyélbe üss egy új üzletet a sales megbeszélésen vagy hogy motiváló legyen a kollégáidnak tartott évértékelő.

 

konferencia felkészítés
Közös Gondolkodás

Ezeken az alkalmakon segítünk kimozdulni a megszokott gondolkodási sémádból, hogy megtaláljuk a legmagvasabb gondolatokat és kiaknázzuk a témádban rejlő potenciált.  Rávilágítanunk a fontos elemekre, kidomborítjuk a fő üzenetet és szükség esetén jegyzeteket is készítünk a beszélgetés alatt.

Kérdések

Nem mondatokat adunk a szádba, hanem jól kérdezünk, hogy a benned lévő választ a felszínre tudd hozni. Hiszünk a kreativitásodban és abban, hogy a te témádat te ismered a legjobban.

Struktúrált felkészülés

Egy fontos előadás előtt a naptáradba bevésett felkészítő alkalmak segítenek abban, hogy végül a színpadra maximális magabiztossággal állhass ki. Ezzel elkerülheted az utolsó pillanatos kapkodás okozta stresszt és felesleges izgulást, hogy valóban élvezhesd az előadásodat.

TÉGED IS VÁRUNK HA...

HOGY NÉZ KI AZ EGYÉNI FELKÉSZÍTÉS?

Nincs egy recept, igazodunk a te igényeidhez. Ha egy konkrét előadásra készülsz, akkor lehet, hogy csak beszélgetni fogunk róla, lehet, hogy közösen beszédet írunk, lehet, hogy mikrofonnal addig próbálunk egy blokkot, amíg az folyékonyan nem megy. Nagy eszköztárral dolgozunk, és érezni fogjuk, hogy mire lenne leginkább szükséged. Neked csak annyi a dolgod, hogy jelen legyél és megcsináld a feladataidat.

prezentáció coaching

MENNYI IDŐ EGY FELKÉSZÜLÉS?

A kihívástól és tőled is függ. Egy alkalom időtartama 60 és 120 perc között mozog. Egy alkalom a tartalom és a struktúra megtalálására elég lehet. A következő alkalommal  a közös begyakorlás, elpróbálás, finomhangolás kerülhet fókuszba.

Egy fontos konferencia, céges szereplés előtt legalább 2 alkalmat javaslunk, de már 1 alkalom után is sokkal koherensebbé és eredetibbé válik a mondanivalód. Ha tényleg gyakran adsz elő, akkor pedig folyamatos konzultációt javaslunk, hogy minden előadásodra kiforrt gondolatokkal érkezhess.

MENNYIBE KERÜL A FELKÉSZÍTÉS?

Egy alkalom ára: 20.000 Ft

Az egyéni felkészítéseken teljes visszafizetési garanciával dolgozunk. Amennyiben az adott felkészítési folyamat végére értünk és úgy érzed, hogy számodra a folyamat nem volt hasznos, úgy teljes egészében visszafizetjük neked az árát.

ÉRDEKEL AZ EGYÉNI FELKÉSZÍTÉS?

Találkozz velünk, és tapasztald meg, hogy milyen az, amikor egy profi prezentációs coach segíti a felkészülésed. Töltsd ki az alábbi formot a jelentkezéshez és mi felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk időpontot!

KIK LEHETNEK A FELKÉSZÍTŐID?

MoroczKata

Mórocz Kata

Alapító & Tréner

Kata nemzetközi kommunikációs és prezentációs tréner, nagyvállalati kommunikációs tapasztalattal a háta mögött.

“Prezentációs minimalistának gondolom magam, az egyszerű üzenetek, magvas gondolatok és az egyértelmű call-to-action híve vagyok. Azt gondolom, hogy minden előadó más és mástól hiteles - ha ez megvan, a többi már csak hab a tortán.”

Szijártó Adrienn, prezentációs tréner

Szijártó Adrienn

Alapító & Tréner

Adrienn a TEDxYouth konferencia felkészítő trénere, prezentációs coach és egyetemi oktató.

“A tiszta és mély üzenetek megtalálásához egy felfedező út vezet. Meg kell keresnünk azokat a kérdéseket, amelyek kibontják üzenetünk esszenciáját, és a kusza gondolatokat is rendszerbe illesztik.”

Több, mint két éve tartunk rendszeresen felkészítéseket vezetőknek, vállalkozóknak, startuppereknek. Készítettünk már fel konferenciára, céges évértékelőre, startégiai megbeszélésekre, vállalati TED-szerű eseményre.

Az Impact Lab prezentációs nyílt tréningünkön már több mint 50 résztvevőt képeztünk, és vállalati tréningeken 200+ résztvevőnek adtuk át a hatásos prezentálás eszköztárát.

VÉLEMÉNYEK KORÁBBI RÉSZTVEVŐKTŐL

"A folyamat alatt végig úgy éreztem, hogy játszva tanulhatom meg, hogyan tudok nagyobb hatást elérni a prezentációimmal. Az elsajátított praktikák használata nagyon hamar természetessé vált, aminek köszönhetően sokkal tisztább, sokkal egyértelműbb üzenetet tudok átadni a közönségemnek. A felkészítés eredménye annyira látványos, hogy pár napja, miután meghallgattam egy kollégám előadását, a következő párbeszéd zajlott le köztünk:
T - Zoli, annyira ütős volt az eleje, szerintem biztos, hogy dolgoztál ezen az Adrival.
Z - Neeeee, ez ennyire látszik?"

_BDP7546
Bónis Tamás Product Manager Ingatlan.com

"A egyéni coachingnak köszönhetően életemben először lámpaláz nélkül tudtam kiállni nagyobb tömeg elé egy szakmai rendezvényen. Adrival közösen építettük fel a beszédet, az ő segítségével szűkítettem, bővítettem a mondandót és neki köszönhetően sikerült úgy lezárni, hogy nagyon jó érzéssel jöttem le a színpadról. Azóta már többször adtam elő kisebb-nagyobb közönség előtt és minden alkalommal tudok meríteni az egyéni coachingon tanultakból, amiért nagyon hálás vagyok."

Gál Éva Laura tablófotó kicsi
Gál Laura Szabadúszó Kommunikációs Tanácsadó, Alapító & Társalapító Nova Communications, The Paradise Project

"Egy 2 perces angol nyelvű bemutatkozó videót készítettem, azzal a céllal, hogy 16 business coach közül a potenciális ügyfelek közül néhányan engem válasszanak. Az Impact trénerei kérdésekkel és javaslatokkal segítettek nekem abban, hogy a bemutatkozásom énközpontú, CV listázás helyett a hallgatóság szemszögéből megfogalmazott üzeneteket tartalmazzon. Kata jelen volt miközben készre csiszoltam az előadásomat és visszajelzésekkel, javaslatokkal támogatott: pl. mi az a mozdulat, amit inkább elhagyjak, mert mindig belezavarodtam; technikát javasolt, hogyan gyorsítsam a beszédemet élvezetes tempóra; támpontot adott, hogyan képzeljem oda a közönséget a kamera mögé. Végül ő vette fel a beszédet a telefonom kamerájával újra meg újra, egészen addig, mígnem mindketten elégedettek lettünk az eredménnyel."

60418795_2285447421783141_8590233191011319808_n
Somlai Dániel Business Coach, Vezetési Tanácsadó

"Egy nagyon jelentős prezentáció előtt kerestem meg a lányokat. A kezdetekkor azt sem tudtam még, hogy hogy állok színpadra ájulás nélkül, végül pedig magabiztosan, értelmesen, fantasztikusan jó élményekkel sikerült az előadás, hála Adri profi felkészítésének. A legjobb döntés volt az Impacthez fordulni!:)"

matykónoémi
Matykó Noémi Alapító & Társalapító Chiro Marketing, The Paradise Project
190501-BusMoroczKata-3-LR

Érdekel a felkészítés? Jelentkezz az alábbi gombra kattintva és töltsd ki a form-ot, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot!

Kérdésed van? Bizonytalan vagy, hogy miben segíthetne neked az egyéni felkészítés? Keress minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

telefonon: 06703157665 vagy email-ben: kata.morocz@impact-training.hu